Bazar.sk

Akým darčekom pod vianočným stromčekom prekvapiť ženu? Inšpirujte sa našimi tipmi

13. 11. 2019

Vianočné obdobie sa pomaly blíži. Rozmýšľate, čím by ste mohli prekvapiť svoju polovičku, mamu, sestru alebo dobrú kamarátku? Inšpirujte sa našimi tipmi.

Výber vianočných darčekov pre ženy je skutočne veľmi široký, preto niet divu, že sa v ňom občas dokážeme stratiť. My pre vás ale máme niekoľko tipov, ktorými rozhodne nič nepokazíte a potešiť by mali každú ženu, a to bez ohľadu na jej vek, či to, v akom ste vzťahu. Na Bazar.sk si vyberie každý. 

Chcete potešiť ženu? Vyberte vianočný darček z našich tipov

Kozmetické sady, módne doplnky či športové potreby. Ženu rozhodne potešíte vkusnými kúskami oblečenia, v ktorých sa bude cítiť krásna. Zvoliť môžete aj doplnky. Hodinky predsa doladia každý jeden outfit. Výbornou voľbou je aj kabelka, bez ktorej sú ženy takpovediac stratené. Vybrať môžete menšiu, ktorá je vhodná na večery v meste alebo veľkú, do ktorej sa vojde všetko, čo žena počas dňa potrebuje mať pri sebe. Nič nepokazíte ani šperkom. Nemáme na mysli bižutériu, ale niečo honosnejšie. V súčasnosti sú veľmi populárne napríklad náramky Pandora. 

Kozmetiky nemá žiadna žena nikdy dosť. Aj na to môžete pamätať pri výbere vianočného darčeka. Na Bazar.sk nájdete rôzne sady, ktoré vždy potešia. Ženy sa predsa o seba rady starajú. Vhodným darčekom je určite aj kávovar, vďaka ktorému si nežnejšie pohlavie môže vychutnať skvelú kávu a zrelaxovať priamo doma. Ak vaša polovička alebo mama miluje čas strávený v záhrade, prekvapiť ju môžete aj hojdacím vajcom, kde si môže napríklad v pokoji čítať. A napokon, po sviatkoch sa všetky ženy nadchnú pre cvičenie, preto ani športové potreby nie sú zlým nápadom. Moderná je napríklad jóga, ktorú si každá ženy môže odcvičiť aj doma, vďaka podložke, ktorú jej darujete na Vianoce. Nevybrali ste si z desiatich tipov nižšie? Viac nájdete TU

Vkusnou kabelkou nič nepokazíte

Vianočné darčeky pre ženu

Hodinky potešia každú ženu

Vianočné darčeky pre ženu

Ktorá žena nemiluje šperky?

Vianočné darčeky pre ženu

Ženy sa o seba rady starajú. Darujte im kozmetický set

Vianočné darčeky pre ženu

Parfém pod stromčekom tiež poteší

Vianočné darčeky pre ženu

Kávovarom doprajete každej žene zaslúžený poobedný oddych

Vianočné darčeky pre ženu

Oddych v záhrade poteší rovnako

Vianočné darčeky pre ženu

Vkusný kabátik? Prečo nie

Vianočné darčeky pre ženu

Podporte svoju polovočku v starostlivosti o vlasy

Vianočné darčeky pre ženu

Športom k zdraviu. Ženy si rady zacvičia aj doma

Vianočné darčeky pre ženu

 

Vianočné darčeky pre ženu

Zdroj: Bazar.sk

Diskusia k článku: