Bazar.sk

10 tipov na vianočný darček, ktorým potešíte každého muža

14. 11. 2019

Máte pocit, že Vianoce sú už za dverami a vy úpenlivo rozmýšľate, aký darček vybrať mužovi? Potešiť chcete aj partnera, otca alebo napríklad brata, no nič vám nenapadá. Skvelé tipy nájdete aj na Bazar.sk.

Ak vám pripadá náročné vybrať ten správny vianočný darček pre muža, máme pre vás riešenie. Každý muž chce pôsobiť elegantne, a preto sa určite poteší, ak si pod stromčekom nájde značkovú košeľu či koženú pánsku tašku. Tým určite nič nepokazíte. Výborným nápadom sú aj hodinky, ktorými stavíte na istotu. Rovnako to platí aj v prípade holiaceho strojčeka. 

Máte doma športovca? Kúpte mu fitness náramok. Zlým riešením nie sú ani tenisky, ktoré nemusí nosiť len na behanie, ale kedykoľvek. Dnes je moderné, že tenisky vedia vkusne doplniť aj leegantnejší outfit. 

Podporte ho v jeho záľubách

Množstvo mužov skrýva vlastnosti šikovného kutila a radšej si veci doma opravia sami, než aby platili zbytočne veľa peňazí firme. Dôverujú viac svojím zručnostiam. Ak vášmu mužovi, alebo napríklad otcovi, chýba doma nejaké náradie, môže si ho nájsť pod vianočným stromčekom. Na Bazar.sk nájdete skutočne širokú ponuku za rozumné ceny. 

Muži milujú videohry, a to bze ohľadu na vek. Hoci s tým ženy majú občas problém, pri herných konzolách dokážu stráviť hodiny sami, alebo pri nich relaxujú s priateľmi. Skvelou voľbou pre nich, asi menej už pre vás, je napríklad PlayStation. Ak ho už doma má, prekvapte ho novými hrami. V prípade, že medzi záľuby dotyčného patria napríklad motorky, zvážte, či nepotrebuje novú helmu. Ak svoj darček nenájdete medzi desiatimi tipmi nižšie, viac nájdete TU

S pánskou taškou bude každý muž pôsobiť v práci elegantnejšie

Vianočné darčeky pre mužov

Holiacim strojčekom určite nič nepokazíte

Vianočné darčeky pre mužov

Hodinky sú vhodné pre každého muža

Vianočné darčeky pre mužov

Čo poviete na pánsku značkovú košeľu?

Vianočné darčeky pre mužov

Tenisky na každodenné nosenie potešia všetkých chlapov

Vianočné darčeky pre mužov

Aj fitness náramok môže byť dobrou voľbou

Vianočné darčeky pre mužov

Máte doma kutila?

Vianočné darčeky pre mužov

Muži obľubujú herné konzoly aj v dospelosti

Vianočné darčeky pre mužov

Hier nie je nikdy dosť

Vianočné darčeky pre mužov

Každého motorkára zas môžete potešiť novou štýlovou helmou

Vianočné darčeky pre mužov

Zdroj: Bazar.sk

Diskusia k článku: