Bazar.sk

Mobil alebo detské lyže. Čo všetko sa oplatí kúpiť používané?

27. 11. 2019

Kupovať nové veci sa nie vždy oplatí, predovšetkým v prípade detí. Nemusíte si robiť starosti z cien, investujte radšej do používaných vecí.

Nekupovať nové veci má hneď niekoľko výhod. Zachovalé veci neskončia hneď v koši, predajcom sa čiastočne vrátia peniaze a vy zas ušetríte. Výhody neplatia len v prípade spomínaných detí, ušetriť môžete v niekoľkých oblastiach. 

Lyžiarska sezóna je už za dverami a vy nemáte lyže? Na Bazar.sk nájdete širokú ponuku, z ktorej si vyberie každý. Ak lyžujú aj vaše deti, je možné, že za rok opäť vyrástli a vy tak musíte investovať do nových lyží, ktoré vydržia zas len chvíľu. Práve preto sa oplatí kúpiť už používané. Rovnako to platí aj v prípade výstroje na skialp, korčúľ či bicyklov.

Ďalším problémom je neustály nedostatok oblečenia, opäť kvôli tomu, že deti rastú rýchlo. Nemusíte však zúfať. Na Bazar.sk nájdete aj balíky oblečenia, ktoré sú vyskladané niekedy až z desiatok kusov za veľmi výhodné ceny

Ako vidíte, množstvo vecí sa oplatí kupovať používaných, Výnimkou nie sú ani mobily. Keďže nové stoja niekoľko stoviek a nemôže si ich dovoliť každý, riešením je kúpa už používaného za nižšiu sumu. Peniaze môžete investovať aj do kníh, ktoré už jedného majiteľa mali. Je predsa škoda, aby na nich na poličke  len sadal prach. Nevybrali ste si z našich tipov? Viac nájdete TU

Detské lyže - 150 eur

Používané veci

Detský bicykel - 150 eur

Používané veci

Balík detského oblečenia - 20 eur

Používané veci

Detské korčule na ľad - 25 eur

Používané veci

Detský skialp set - 350 eur

Používané veci

Iphone 7 - 210 eur

Používané veci

Kniha: Karel Gott zůstal svůj - 16,50 eur

Používané veci

Zdroj: Bazar.sk

Diskusia k článku: