Bazar.sk

Pridajte aspoň jeden inzerát a vyhrajte robotický vysávač s Bazar.sk

02. 01. 2020

S Bazar.sk sme si pre vás pripravili novoročnú súťaž o robotický vysávač. Vyhrať môže každý, kto pridá aspoň jeden inzerát. Čím viac ich uverejníte, tým väčšiu šancu na víťazstvo máte.

Túžite mať robotického pomocníka v domácnosti? Teraz máte jedinečnú príležitosť zapojiť sa do našej súťaže a skúsiť šťastie. Do súťaže je automaticky zapojený každý, kto pridá inzerát do akejkoľvek kategórie na Bazar.sk v dátume, v ktorom bude súťaž prebiehať. Nemusíte urobiť nič viac. Pamätajte však, že inzerát musí byť pridaný a nielen nanovo aktivovaný. 

Keďže 1 inzerát = 1 hlas, čím viac ich pridáte, tým väčšiu šancu na výhru máte. Žrebuje totiž výherný inzerát, nie predajcu. Súťaž trvá od 2.1.2020 do 31.1.2020 a zapojené budú aj inzeráty, ktoré pridáte cez mobilnú aplikáciu Bazar.sk. Môžete sa rýchlo zbaviť toho, čo nepotrebujete a ešte získate aj možnosť vyhrať robotický vysávač. Výhercu vyžrebujeme 3.2.2020. Stačí kliknúť TU, pridať inzerát a môžete súťažiť. Bližšie pravidlá nájdeš TU

Súťaž o robotický vysávač
Neviete, čo predať? Po Vianociach ste možno majiteľom darčekov, ktoré vám nesadli. Oblečenie vám je príliš veľke, alebo naopak príliš malé. Darček pre vás nie je vhodný, alebo rovnakú vec už doma máte. Využite príležitosť a posuňte svoj darček ďalej ľuďom, ktorým sa zíde, aby neskončil zabudnutý v skrini alebo nebodaj v koši. 

Výborne sa predáva napríklad aj elektronika. Dostali ste na Vianoce nový mobil? Predajte starý na Bazar.sk. Vy budete používať nový, čiastočne sa vám vrátia peniaze za predošlý a ešte bude zapojený do našej súťaže o robotický vysávač. 

Mobil

Dobrou voľbou sú aj kozmetické balíčky, ktoré napríklad nemusia byť vhodné pre vašu pleť. Posuňte ich niekomu, kto ich využije. Rovnako to platí aj pre športové potreby. Patríte medzi vášivých lyžiarov a vaši blízki vás prekvapili novou výstrojou? Staré lyže predajte u nás. Akýkoľvek inzerát, ktorý uverejníte, vás môže priviesť k víťazstvu. Neváhajte a pridajte ho TU hneď. Prajeme veľa šťastia! 

Lyže

Zdroj: Bazar.sk

Diskusia k článku: