Bazar.sk

Teraz je správny čas na nákup na Bazar.sk. Nájdete tam množstvo nevhodných vianočných darčekov

10. 01. 2020

Premýšľate nad tým, že by ste po vianočnom období radi obdarovali sami seba? Teraz je priam ideálny čas na nakupovanie na Bazar.sk, kde nájdete množstvo nevhodných darčekov.

Každý si už aspoň raz v živote našiel pod stromčekom nevhodný darček. Vaši blízki sa nemuseli trafiť do vášho vkusu, veľkosti alebo vám kúpili to, čo už máte. Veľa majiteľov takýchto darčekov sa rozhodne, že ich radšej posunú ďalej, a tak na Bazar.sk teraz nájdete množstvo nových vecí za nižšie sumy

Je škoda, aby celkom nová vec ostala nepoužitá, preto využite jedinečnú povianočnú príležitosť a nájdite u nás medzi nevhodnými darčekmi ten svoj vysnívaný. Kto tvrdí, že nemôžete mať druhé Vianoce v januári, no nie? 

V januári u nás nájdeš až o 19% viac inzerátov ako počas celého roka. Automaticky tak pribúdajú aj ľudia, ktorí medzi nevhodnými darčekmi hľadajú výhodnú kúpu a kontaktujú tak predajcov. Kontaktovanie v januári vzrastá priemerne o 23% oproti ostatným mesiacom. Najväčší prírastok inzerátov je v kategórií Oblečenie a obuv, rovnako nadpriemerne inzerátov pribudne aj v kategóriách Mobily, Deti, Elektro, Zdravie a Starožitnosti a zberateľstvo. 

V ponuke je oblečenie, často značkové, zimná obuv, tenisky. Nájdete tam množstvo elektroniky - od mobilov, cez notebooky až po herné konzoly. Nechýba ani detská výbava, hodinky, či veci pre dámy. Inšpirujte sa našimi tipmi nižšie. 

Ak ste si pod stromčekom tiež našli nevhodný darček a neviete, čo s ním. Predajte ho na Bazar.sk. Uverejnením inzerátu do 31.1. ste automaticky zapojený do súťaže o robotický vysávač. Viac nájdete TU

Playstation 4 - 290 eur

Nevhodný darček

Depilátor - 20 eur

Nevhodný darček

Hodinky - 70 eur

Nevhodný darček

Mobil BlackBerry - 65 eur

Nevhodný darček

Mini notebook - 70 eur

Nevhodný darček

Tenisky - 50 eur

Nevhodný darček

Kožušina - cena dohodou

Nevhodný darček

Pánska mikina - 50 eur

Nevhodný darček

Baby vysielačka - 25 eur

Nevhodný darček

Detský kočík - 250 eur

Nevhodný darček

Zdroj: Bazar.sk

Diskusia k článku: