Bazar.sk

Vyšívané šaty a ekológia. Aké sú svadobné trendy na rok 2020?

18. 02. 2020

Čaká vás deň D? Ak chcete ísť s dobou, naplánujte si svadbu podľa trendov, ktoré budú IN v roku 2020.

Šaty, výzdoba, kvety, oznámenia a mnoho ďalších vecí. To všetko potrebujete detailne naplánovať, aby ste mali svoju svadbu snov. Prinášame vám niekoľko tipov, ktorými by ste sa mali inšpirovať, ak chcete, aby vaša svadba držala krok s najnovšími trendmi. 

V šatách ukryte odkaz

Čo sa týka svadobných šiat, modely návrhárov sa líšia. IN však budú, podobne ako minulý rok, dlhé vlečky. Tento hit začal po kráľovskej svadbe Meghan Markle a nevesty sa ňou inšpirujú aj v tomto roku. V kurze budú aj vyšívané šaty, pri ktorých pôjde o detial. Ak patríte medzi romantické duše, môžete do nich nechať ukryť tajný odkaz. Je na vás, či pôjde o citát z Biblie alebo ľúbostnú vetu. Odkaz by mal byť rovnako vyšívaný. 

Staviť môžete aj na nafúknuté rukávy alebo korzety. Podľa svetovej módy nemusia byť šaty nevesty biele, ide skôr o to, aby sa v nich cítila dobre. Je na vás nakoľko budete experimentovať, keďže na Slovensku sa stále držíme tradície s bielymi šatami. 

Svadobné trendy

Hitom roka 2020 bude udržateľnosť a ekológia

Naša planéta je predmetom diskusií čoraz častejšie. K jej záchrane sa snažia prispieť aktivisti, vládni predstavitelia aj samotní ľudia. Napokon, každý by mal začať sám od seba. Ekologické myšlienky sa prirodzene dostali aj medzi svadobné trendy, preto ak vám záleží na životnom prostredí, držte sa ich. Zabudnite na plastové dary, výzdobu alebo poháre. 

Svadobné trendy

Výzdoba by mala byť čo najviac zelená, pričom do úzadia by sa postupne mali dostať aj rezané kvety. Môžeme očakávať, že tento rok budú na svadbách dominovať živé rastliny v kvetináčoch alebo sezónne poľné kvety. Aj vďaka nim môže vaša výzdoba vyzerať rozprávkovo. Ak chcete ostať pri rezaných kvetoch, na scénu sa vrátia biele ruže. Mali by byť nielen v nevestinej kytici, ale aj na stoloch a v sále. 

Svadobné trendy

Držať sa môžete naďalej vintage štýlu vo výzdobe, ktorý by mal byť kombinovaný s kovom. Čo sa týka stolov, kým v predošlých rokoch boli IN okrúhle stoly, tento rok ich vystriedajú dlhé. Tie sú praktické aj z hľadiska zasadacieho poriadku, pretože si s ním nemusíte lámať hlavu tak, ako v prípade okrúhlych. 

Investujte do samoobslužných barov

Trendom ostanú aj samoobslužné bary, ktoré si si mohol na niekoľkých svadbách všimnúť aj minulý rok. Nemusíte zbytočne investovať do barmanov, so samoobslužnými barmi sa lepšie zmestíte do rozpočtu. Hostia si tak budú môcť sami načapovať pivo, pripraviť kokteily alebo si dajú niečo sladké z candy baru

Svadobné trendy

K svadobnej hostine nepochybne patrí aj torta, ktorej výberom nevesty trávia dlhé hodiny. Musí byť chutná a pekná zároveň. Trendy na rok 2020 neobišli ani tortu a v podstate nezáleží na tom, či sa rohodnete pre menšiu alebo poschodovú. Tohtoročné trendy viete zakomponovať do každej z nich. V kurze budú mramorové torty, torty s kovovým efektom, ktorý sa nepochybne hodí k vintage výzdobe kombinovanej s kovom. Svojich hostí očaríte aj tortou, ktorá bude vyzdobená prériovými kvetinovými vzormi.  

Svadobné trendy

Zdroj: Bazar.sk 

Diskusia k článku: