Bazar.sk

Pomáhajme si navzájom → Darujme čo viac nevyužívame

31. 10. 2020

Máte doma funkčnú práčku, chladničku, zachovalý gauč či kočík? Darujte ich a pomôžte tým, ktorí to potrebujú. 

Prostredníctvom Bazar.sk bolo darovaných už mnoho vecí. Dnes je ideálny čas v tom ďalej pokračovať. Vytrieďte si šatník, upracte si garáž, porozmýšľajte, čo doma už nepotrebujete. Veci, ktoré vy už nevyužívate môžu výrazne uľahčiť žvot ľuďom, ktorí sa dostali do ťažkej finančnej situácie.

Rodina

Čo by som mohol darovať? 

Darovať môžete čokoľvek, ale ak chcete, aby bolo darované skutočným prínosom, odporúčame zamerať sa na praktické veci, ktoré sa zídu v každej domácnosti. Podarovať môžete veľké veci, akými sú elektronika alebo nábytok, ale aj rôzne drobnosti, napríklad hračky alebo knihy. Sedačka, jedálenska zostava, posteľ, kočík, chladnička, práčka, telka, vŕtačka, balíky oblečenia, detská postieľka či autosedačka... Možností je skutočne veľa. Nezabúdajte → čím lepšia kvalita vecí, ktoré darujete, tým lepšie.

Darujte

Ako darovať? 

Celý proces vám nezaberie veľa času. Vec, ktorú chcete darovať stačí odfotiť a následne už len PRIDAŤ INZERÁT. Pri cene treba zvoliť možnosť Zadarmo a typ inzerátu Darujem. Následne už len čakať na to, až vás niekto kontaktuje. Väčšina transakcií typu Darujem prebieha v rámci osobného odberu. Všetko je na dohode medzi darcom a záujemcom. 

Kde nájdem veci, ktoré sú zadarmo?

Všetky veci, ktoré sú k dispozícii zadarmo nájdete TU. Ak patríte k tým, ktorí sa ocitli v nečakanej situácii a niečo z aktuálnej ponuky by sa vám hodilo, nečakajte dlho. Veci v kategórii Darujem, sa nikdy dlho neohrejú. Reagovať treba skutočne promptne.

Superhrdina

Zdroj: Bazar.sk

Diskusia k článku: