Bazar.sk

Vitajte na vynovenom Bazar.sk!

01. 11. 2020

Bazar.sk prešiel v poslednom období kompletnou zmenou pôvodného dizajnu. Pozreli sme sa na to, ako stránku využívate a vytvorili sme pre vás nový dizajn, ktorý si určite čoskoro zamilujete.

Prehľadnejšie zobrazovanie výsledkov

Najzásadnejšie zmeny sme urobili vo výsledkoch vyhľadávania. Na jednej karte sa vám už zobrazí 30 inzerátov s podstatne väčšími náhľadovými fotografiami.

Výraznejšie zvýhodnené inzeráty

Zmeny neobišli ani doplnkové služby - inzeráty, ktoré majú aktivovanú doplnkovú službu zaberajú dvakrát toľko priestoru ako klasické inzeráty a ich fotografie sú farebne orámované.

Jednoduchšie hľadanie vďaka rozšírenému filtru

Zviditeľnili sme parametre, ktoré si viete navoliť v rozšírenom filtri. Bazar.sk vás priamo navedie, ktoré informácie by ste mali vyplniť, aby ste čo najviac zúžili okruh výsledkov.

Pevne uložená lokalita

Ak pri vyhľadávaní zadáte konkrétnu lokalitu, pri zmene kategórie si ju už nebudete musieť nanovo vypĺňať, ale tento údaj vám ostane vo vyhľadávaní pevne uložený. Môžete tak smelo vyhľadávať a budete mať stopercentnú istotu, že inzeráty ktoré sa vám zobrazujú, sú z vášho okolia.

Nové TOP kategórie

V neposlednom rade sme urobili aj zmeny vo vyhľadávaní inzerátov na stránke. V každej kategórii sme pridali podkategóriu TOP, najvyhľadávanejších kategórií produktov, ktoré sme zoradili podľa popularity. Vďaka tomu sa viete rýchlejšie dostať k vašim obľúbeným vecičkám.

Dúfame, že sa s novým dizajnom čoskoro plnohodnotne zoznámite.

Zdroj: Bazar.sk

Diskusia k článku: