Bazar.sk

Ocitli ste sa v neľahkej situácii? Pomôžte si predajom na Bazar.sk

30. 10. 2020

Okrem toho, že pandémia obmedzila náš kontakt s ľuďmi, výrazne ovplyvnila aj trh práce. Aj vy patríte k tým, ktorí aktuálne čelia neľahkej finančnej situácii a premýšľate o spôsoboch, ako si privyrobiť? Odpoveď možno máte priamo doma.

Predajte veci, ktoré nevyužívate

Určite aj vy máte plnú garáž alebo pivnicu vecí, ktoré skoro vôbec nepoužívate. Tieto veci vám len zbytočne zaberajú miesto. Netreba pritom veľa a dokážete ich premeniť na bočný príjem. Aktuálna situácia vám ponúka skvelú príležitosť upratať si príbytok a zároveň si privyrobiť.

Čo predávať?

Na Bazar.sk môžete predávať prakticky čokoľvek. Od klasických vecí, akými sú elektronika, oblečenie, nábytok až po rôzne kuriozity. To, čo sa vám môže zdať ako zbytočnosť, možno niekto iný práve v tejto chvíli zháňa. Nechajte sa inšpirovať našim prehľadom populárnych vecičiek a pozrite či niečo z toho nemáte doma:

📦 TIP: Preklikajte si aktuálnu ponuku na Bazar.sk a pozrite čo ponúkajú ostatní. Okrem nápadov na predaj vám to pomôže i lepšie stanoviť cenu.

Ako predávať?

Je to úplne jednoduché. Stačí mať telefón či počítač a chvíľu voľného času. Vec, ktorú chcete predať, treba najprv odfotiť a následne stačí už len PRIDAŤ INZERÁT. Ten pridáte v niekoľkých jednoduchých krokoch. Netreba sa dokonca ani registrovať. Za pridanie inzerátu nič neplatíte, jediné spoplatnené kategórie sú Reality, Služby a Autá.

📦 TIP: Prečítajte si článok o tom, ako má vyzerať dobrý inzerát.

 

Čo po pridaní inzerátu?

Po pridaní inzerátu stačí už len čakať na to, až  vás kontaktuje záujemca. Ak sa vám dlhší čas nikto neozve, skúste prehodnotiť cenu, prípadne nám ponuku zašlite v správe na FB Bazar.sk. Váš inzerát tu radi zverejníme. Ak sa už s niekým dohodnete na predaji, stačí mu vec zaslať, prípadne sa dohodnúť na osobnom odbere. Pri zasielaní odporúčame dohodnúť sa s kupujúcim na platbe vopred.

📦 TIP: Prečítajte si článok o možnostiach zasielania balíkov.

A to je všetko

Celý proces predaja vám zaberie skutočne minimum času. Navyše so sebou prináša hneď niekoľko výhod. → Upracete si domácnoť a zbavíte sa vecí, ktoré vám doma len zbytočne zaberajú miesto. Tým že nepoužívané veci vrátite do obehu pomáhate našej planéte. No a v neposlednom rade si dokážete celkom slušne privyrobiť. Tak si to celé zhrňme:

Limity neexistujú, výsledná suma závisí len od vás a vašej šikovnosti. Tak smelo do toho.

PRIDAŤ INZERÁT

Zdroj: Bazar.sk

Diskusia k článku: