Bazar.sk

Nekupujte vianočné darčeky na poslednú chvíľu! Pozrite si naše tipy a vyberte si už dnes

13. 12. 2020

Pripravili sme si pre vás tipy na vianočné darčeky pre každú vekovú kategóriu - od najmenších cez teenagerov až po vašich seniorov. Inšpirujte sa a vytvorte dokonalé Vianoce pre vás a vašich blízkych.

Vianočné obdobie je tu. Druhá adventná nedeľa napovedá o tom, že čas radosti, pokoja a lásky sa neodvratne blíži. Vianoce by sme mali prežiť bez stresu, oddýchnuť si, stráviť čas s rodinou a konečne sa nenaháňať. Ku sviatkom však patria aj darčeky. Ak ste nad nimi ešte nezačali ani rozmýšľať, teraz je ten správny čas. Nikto z nás nemá chuť sa na poslednú chvíľu náhliť preplnenými nákupnými centrami a zháňať dary pre najbližších.

Urobte si zoznam

Užitočným nápadom na rýchle vybavenie nákupov je zoznam. Urobte si tabuľku, kde uvediete meno obdarovaného, nápad na darček, prípadne iné alternatívny, ak by ste konkrétnu vec nenašli. Ďalej si stanovte cenové rozpätie alebo pevnú cenu, ktorú chcete na darček minúť. Do tabuľky si môžete zapísať aj obchod, v ktorom darček vyberiete. Nasleduje kolónka balenia. Kúpite darčekovú tašku? Alebo dar zabalíte do papierových ozdobných obalov? Potom musíte myslieť aj na lepiacu pásku, stuhy či mašle. Na už zabalené darčeky nezabudnite napísať meno obdarovaného. Pri veľkom počte darčekov sa môže stať, že zabudnete komu aký predmet patrí. Dôležitejšie ako darček a obal je to, že ho kupujete s láskou a snahou potešiť milovanú osobu.

Elektronika

Viac ako polovica Slovákov dostane na Vianoce práve elektroniku. Ak máte v zozname niekoho, kto túži po novom telefóne, tablete, počítači či notebooku, splniť mu toto prianie nebude žiaden problém. Na trhu existuje nespočetné množstvo elektroniky, stačí si len vybrať.

Mnoho ľudí si kupuje pod stromček bielu techniku. Domáce spotrebiče najrôznejšieho druhu sú skvelým praktickým darčekom. Pre potešenie si domácnosti zaobstarávajú televízory, audioprehrávače či domáce kiná.

Milovníkov áut zasa potešia GPS navigácie, autorádiá či iné príslušenstvo do auta.

Šperky

Šperk neurazí, snáď, nikoho. Blišťavé zlato a striebro, kvalitná chirurgická oceľ alebo bižutéria? Na Bazar.sk nájdete šperky od výmyslu sveta. Muž alebo žena, každý sa chce páčiť. Prstene, náušnice, hodinky alebo náhrdelníky? Výber je nekonečný, už sa len trafiť do vkusu obdarovaného.

Knihy

Kniha - najlepší priateľ človeka. Poznáte knihomoľa, ktorý sa riadi týmto heslom? Voľba vianočného darčeka je tak jasná. Ak poznáte jeho vkus, žáner, ktorý zvykne čítať alebo dokonca preferenciu autora, máte vyhraté. Knihy však potešia aj tých, ktorí veľmi nečítajú. Zvoľte knihu, ktorá ich zaujme a možno ich vtiahnete do knihomoľského sveta. Ak pridáte aj pekný darčekový obal, o nádherné prekvapenie máte postarané.

Darčeky pre najmenších

Praktickým darom potešíte nielen deti, ale aj rodičov. Každé dieťa využije nové oblečenie, poteší sa klasickým hračkám, večer si vypočuje rozprávku z novej knihy alebo sa zahrá v záhradnom domčeku. CD-čkom alebo DVD-čkom s ich obľúbenými rozprávkami alebo pesničkami deti dokonale zabavíte.

Obľúbeným zimným darčekom sú sane.

Zdroj: Bazar.sk

 

Diskusia k článku: