Bazar.sk

Prerábame: Kompletný kuchynský nábytok na jednom mieste

26. 03. 2021

Vybrať kuchynský nábytok môže byť riadna veda. Na Bazar.sk nájdete širokú ponuku liniek, políc či stoličiek a stolov do kuchyne.

Ak vás váš starý kuchynský nábytok omrzel alebo je už opotrebovaný a nefuknčný, nezúfajte. Na Bazar.sk nájdete použitý nábytok v dobrom stave alebo aj celkom nové kúsky. To všetko za skvelé ceny! Je vašim hlavným kritériom funkčnosť? Budete vyvárať a piecť každý deň iné dobroty? Alebo si v kuchyni túžite dať občas dobrú večeru s priateľmi a vypiť si rannú kávu? Ideálne je skĺbiť oboje - funkčnosť i štýl kuchyne. Pozrite si našu bohatú ponuku a vyberte si to pravé pre vás. Do kuchyne budete potrebovať aj spotrebiče. Článok, ktorý vám pomôže vybrať správnu chladničku, nájdete tu.

Kuchynské linky

Základným kusom kuchynského nábytku je linka. Najväčším obmedzením môže byť veľkosť kuchyne a miery miesta, kde má linka stáť. Ďalší výber je len na vašom vkuse. Milujete drevo? Drevené linky vyzerajú štýlovo a sú príjemné na dotyk, avšak cena býva vyššia. Alterantívou môže byť drevotrieska, ktorá je ľahko umývateľná a jej cena vás neazruinuje. Na výber budete mať z obrovského počtu dekorov a farieb. Obľúbeným povrchom je aj lamina. Má podobné výhody ako drevotrieska, je však náchylná na teplo a vlhkosť.

Kuchynský drez

Ak už máte vybratý štýl, do ktorého chcete kuchyňu zasadiť, ďalším krokom je výber drezu. Pri retro kúskoch sa vám bude hodiť keramický drez. Tento pekný elegantný kúsok je však krehkejší a jeho cena je vyššia. Bežný, nerezový drez, je zase jednoduchší na údržbu, jeho cena je nízka a vďaka jeho povrchu predchádza vzniku plesniam. Na výber je aj granitový drez. Je čoraz obľúbenejší vďaka tomu, že sa ľahko udržiava a má skutočne dlhú životnosť. Ak nevlastníte umývačku riadu a budete riad umývať ručne, na jeho usušenie budete potrebovať odkvapkávač.

Kuchynské stoly

Vybrať stôl do kuchyne tak, aby vyhovoval vám i vašej rodine môže byť náročné. Hlavným faktorom, ktorého sa treba držať, je počet členov v domácnosti. Ak bývate sami a máte malý byt, nepotrebujete obrovský stôl. Ak však vlastníte dom, milujete večierky či večere - veľký pevný stôl sa vám zíde. In sú stoly z masívu, ktoré vám vydržia po celý život, avšak ich cena je výrazne vyššia. Okrúhly, hranatý, sklenený či drevený... Záleží len na vašom vkuse a životnom štýle.

Kuchynské stoličky

Ak máte stôl, dopasovať k nemu stoličky nebude problémom. Na trhu si môžete vybrať aj sety stola a stoličiek, ktoré k sebe pasujú. Moderné sú i stoličky rôznych tvarov a veľkostí - ak chcete zaexperimentovať - do toho! Kto chce ušetriť ponúka sa mu možnosť starú stoličku si na novo zafarbiť či prečalúniť. Tento retro kúsok sa bude páčiť každému.

Ak neviete čo so starým nábytkom ponúknite ho na Bazar.sk. Vy sa ho zabavíte a niekomu ešte môže poslúžiť.

Zdroj: Bazar.sk, Pixabay.com

Diskusia k článku: