Bazar.sk

Milujete vietor vo vlasoch? Na Bazar.sk nájdete motorky za výhodné ceny

20. 04. 2021

Skútre, štvorkolky alebo klasické motorky. Ak ste MOTO typ, ste na správnej adrese.

Letná sezóna sa blíži a pekné počasie nás bude lákať tráviť dni von. Ak minulete spomínaný vietor vo vlasoch, radi sa cítite voľný a ste trošku dobrodružný typ - zaobstarajte si motorku. Nikdy nezabúdajte na bezpečnosť - helma, moto oblečenie a obuv, chrániče a rukavice, by mali byť prvou investíciou po kúpe tohto dvojkolesového tátoša.

Skútre a mopedy

Ak ste začiatočník a nemáte priveľa skúseností - stavte na skúter alebo moped, ktoré sa výborne hodia do mestskej dopravy, na cestu k vode, alebo na piknik. Výhodou je minimálny parkovací priestor. Na výber sú zbrusu nové alebo aj ojazdené mopedy či skútre za dobré ceny. Zaujímavým kúskom sú retro verzie.

Cestné motorky

Už dávno neplatí, že silným motorkám holdujú len muži. Aj nežnejšie pohlavie čoraz viac lákajú kone túžiace sa vyšantiť. Tak čo, vyberiete si?

Cestovné motorky

Ak ste milovníkom motoriek a cestovania, skĺbiť vaše dve vášne nebude problémom. S týmito kráskami sa bude cestovať o to lepšie.

Chopper

Kategória vhodná pre skutočných gurmánov. Jazda na nej nie je o rýchlosti, ale o vychutnávaní si samotnej cesty a pozorovaní okolia. Cesta je cieľ.

Enduro

Tento typ motorky nie je vhodný pre citlivé povahy. Je primárne stavaný do ťažkých terénov, ktoré jazdec zdoláva s úsmevom na perách.

Štvorkolky

Bezpečnejšia než motorka, praktickejšia než auto. Ak ste milovníkom dobrodružstva a nebojíte sa blata či snehu, tento štvorkolesový stroj je pre vás ako stvorený.

Zdroj: Bazar.sk

Diskusia k článku: