Bazar.sk

Vyberáme: Jarné dámske bundy za skvelé ceny!

28. 04. 2021

Vybrať si správnu bundu je niekedy veda. Takýto kúsok však nemôže chýbať vo vašom jarnom vybavení!

Jar je v plnom prúde, avšak počasie je premenlivé. Na takéto dni sa vám bude hodiť štýlová jarná bunda. Na Bazar.sk nájdete všetky typy jarného oblečenia - dnes vám prinášame široký výber búnd, koženiek, rifľoviek a kabátikov. Farbami roka, podľa Pantone Color Institute z USA, ktorá každoročne vyberá zo širokého koloritu, je žltá a sivá. V našej ponuke nájdete aj tieto kombinácie. Stačí si len vybrať!

Bombery

Aj keď je bombera pôvodne mužským oblečením, už dlhšie zažíva rozkvet aj u ženského osadenstva. Bombera sa dá nosiť na milión spôsobov, je len na vašej kreativite, ako doladíte ostatné oblečenie. Zvolením vhodných doplnkov môžete vytvoriť elegantný, ale aj športový look.

Rifľové bundy

V žiadnom dámskom šatníku, aj keď je akokoľvek elegantný, by nemala chýbať dobre padnúca rifľovka! Tento typ oblečenia sa hodí žene každého veku - teenagerkám na každodenné nosenie, mamičkám na prechádzke alebo starším dámam pri voľnočasovej aktivite.

Koženky

Mnohé dámy si myslia, že koženk sú len výsadou dvadsiatničiek. Opak je pravdou! Ak netúžite po "rebelatnskom a drsnom" looku, zvoľte jednoduché oblečenie - tenisky, legíny a obyčajné tričko. Ak milujete kontrasty zobstarajte si jednoduchú koženku a pridajte jemné kvetované šaty.

Ľahká prechodná bunda

Ak ste "klasička" a milujete svoj komfort, chrbát v teple alebo túry či prechádzky - vaša voľba je jasná. V šatníku vám nesmie chýbať funkčná a praktická ľahká vetrovka!

Jarný kabát

Jarný kabátik vás zahreje a môže skvele doplniť outfit. Je len na vás či preferujete pestré, vzorované kabáty alebo jednofarebné kúsky. Kabát je ženským kúskom, ktorý z vás urobí dámu.

Zdroj: Bazar.sk, Pixabay.com

Diskusia k článku: