Bazar.sk

Prerábame: Kompletný kúpeľňový nábytok za dobré ceny!

10. 05. 2021

Prerábate kúpeľňu? Na Bazar.sk nájdete kvalitné kúsky kúpeľňového nábytku za dobré ceny!

Aksa chystáte na rekonštrukciu vášho kúpeľňového priestoru - ste na správnom mieste. Keďže prerábka kúpeľne patrí k najkomplikovanejším a finančne drahým záležitostiam, každá výhodná kúpa poteší. Či už sa chystáte čo-to zrekonštruovať sami, za pomoci kamarátov-odborníkov alebo to necháte na profesionálov - základ je jasná predstava. Výber farby, materiálov a umiestnenia jednotlivých zloženiek je komplexná záležitosť, a tak nebude na škodu, ak si dáte poradiť od ľudí z fachu. Na Bazar.sk sme si pre vás pripravili výber vecí  do kúpeľne, ktoré môžete kúpiť za dobrý peniaz. 

Vane

Ak máte v kúpeľni priestor na vaňu a veľmi po nej túžite - neváhajte. Zainvestujte do kvalitného kúska a dbajte na poctivé materiály - na výber sú liatinované, smaltované alebo akrylátové vane.  Toto všetko vám zabezpečí vaňu na dlhé roky, s ktorou budete spokojní. Najpredávanejšie sú obdĺžnikové vane - hodia sa do akéhokoľvek typu kúpeľní a sú praktické. Rohové vane vám poskytnú skutočný pocit luxusu a zmestia sa do nich aj dvaja ľudia.  

Sprchové kúty

Sprchové kúty patria k pratickému kúpeľňovému nábytku. Ak ste rozhodnutí pre sprchový kút potrebujete sa rozhodnúť či dáte prednosť sprchovej vaničke alebo dlažbe, reps. sprchovému žľabu. Existuje viacero variant materiálov sprchovej vaničky od akrylu, smaltu alebo keramiky. Sprchová dlažba je mimoriadne elegatným riešením do bytov a domov, kde sa majitelia chcú popýšiť dizajnovým riešením sprchovacieho kúta. Dbajte však na správne spádovanie. Ďalšou dilemou môže byť samotná výplň sprchovacieho kútu - na výber je sklenená alebo plastová varianta. 

Toaleta

Myslíte si - je to len obyčané wc, čo sa dá na jeho výbere pokaziť? Zamerajte sa najmä na kvalitu a neoľutujete. Ušetriť môžete aj vtedy, ak si vyberiete kombi WC misu, ktorá ma dva splachovacie programy - spravidla 3l na malú potrebu a 6l pre veľkú. Lacné misy tento ekvivalent neponúkajú. 

Umývadlá a skrinky

Rozhodujúcim faktorom by mala byť funkčnosť a praktickosť. Najpoužívanejším materiálom na výrobu umývadiel sú keramika a liaty mramor. Náchylneší povrch na poškriabanie či stratu farby je práve druhý typ materiálu. Na výber sú aj materiály ako drevo a kameň, avšak vždy myslite na údržbu takéhoto typu.  Ak máte vybratý materiál zvoľte dizajn, ktorý bude korešpondovať s vaňou, sprchovým kútom a skrinkami. 

Zdroj: Bazar.sk, Pixabay.com

Diskusia k článku: