Bazar.sk

Najkrajšie sviatky roka sú za dverami. Ponúkame vám 3 tipy na vianočný darček pre milovanú osobu

30. 11. 2021

Lámete si hlavu nad tým, čím tohto roku obdarovať svojich blízkych? Prinášame vám 3 jednoduché tipy na vianočné darčeky.

Ani sme sa nenazdali a zima zavítala aj k nám. Tá so sebou prináša najkrajšie sviatky roka - Vianoce. Rodinné stretnutie, dobré jedlo na sviatočnom stole, vysvietený stromček, koledy a darčeky. To všetko patrí k nezameniteľnej atmosfére Vianoc. Rozmýšľali ste nad tým, čím tohto roku obdaríte svojich najbližších? Nenechávajte si kupovanie darčekov na poslednú chvíľu! Pripravili sme si pre vás 3 tipy na darčeky, ktorými nikoho neurazíte. 

Peňaženka 

Často sa stáva, že ak neviete, čo máte obdarovanej osobe kúpiť, nelámete si s tým hlavu a nachystáte obálku s peniazmi. Nepoznáte jej vkus, trápite sa nad veľkosťou a štýlom a nakoniec to skončí takto. Nemusí. Vkusná, jednoduchá a kvalitná peňaženka poteší každého.Je len na vás či do nej zainvestujete a zaobstaráte koženú verziu alebo sa rozhodnete pre menšiu investíciu a lacnejší variant. Peňaženka je veľmi praktický a využiteľný darček.  

Parfum

Ako povedala módna ikona Coco Chanel - Žena, ktorá nenosí parfum, nemá budúcnosť. Ľahké, citrusové vône, vône ruží a jazmínu sa budú hodiť jemnej žene, naopak vôňa santalového dreva, sviežich korenistých tónov, zázvoru alebo kardamonu naopak sadnú mužskému pohlaviu. Pred kúpou sa poraďte s obdarovaným alebo si privoňajte k vôni, ktorú aktuálne používa. 

Darčeková poukážka

Poukážka alebo permanentka je darček, ktorý dokáže potešiť a nepokazíte ním naozaj nič. Vstupenky do wellnessu, lístok na koncert, permanentka do fitka, poukážka do obľúbeného obchodu či kníhkupectva alebo voucher na výlet, je výborný darček pre každého (nielen) náročného človeka, ktorému sa neviete trafiť do vkusu. 

Zdroj: Bazar.sk, Unsplash.com

Diskusia k článku: