Bazar.sk

Chcete na Vianoce balíček plný šťastia? Získate ho ľahko a stačí vám len 5 eur.

24. 12. 2021

Pomáhať v čase Vianoc je naša SRDCOVKA. Ak sa chcete pridať a túžite darovať zmysluplný darček, dajte ho deťom, tvorcom našej budúcnosti. Naspäť získate výnimočný pocit šťastia, ktorý vás bude pri štedrovečernej kapustnici krásne hriať.

Hovorí sa, že Vianoce sú časom zázrakov a patria najmä deťom. Preto sa my dospelí tak urputne snažíme rozžiariť iskierku v ich očiach, vyvolať úsmev na tvárach a ukázať našim najmenším, že želania a túžby sa naozaj plnia. Aj tento rok máme šancu urobiť sviatky plné mágie pre deti so zdravotným alebo sociálnym znevýhodnením.

Darujte deťom budúcnosť

Charitatívny projekt Srdce pre deti pomáha deťom už 14 rokov. Aj v týchto náročných časoch im otvára dvere k vzdelaniu, podporuje ich výnimočný talent, poskytuje vzdelávanie rodičom a pomáha pri zabezpečovaní komunikácie zdravotne znevýhodnených detí s okolím. Navyše, záštita Nadácie Pontis je zárukou odovzdania každého získaného centa a prehľadného použitia vašej pomoci.   

Doprajte si ten najradostnejší pocit

Deliť sa o dobro na mieste, kde ho potrebujú najviac, je ušľachtilým skutkom. Pomáha však nielen obdarovaným, ale aj darujúcim. Ak tieto Vianoce hľadáte spôsob, ako zažiť pocit šťastia, stačí, ak obdarujete niekoho iného. Navyše, váš dobrý skutok v tom okamihu spustí kolotoč radosti, šťastia a altruizmu. Pritom vôbec nezáleží na výške investície do darčeku.

S nami stačí poslať vianočnú SMS SRDCOVKU s textom SRDCE na číslo 871. Bude vás to stáť 5 €, ale získate balíček plný tej najkrajšej emócie – šťastia. A s tým sa vám bude krásne žiť.

Všetky peniaze putujú deťom

Celú hodnotu SMS SRDCOVKY pripíšeme na konto charitatívneho projektu Srdce pre deti. Priamo tak podporíte inkluzívne vzdelávanie a pomôžete zlepšiť kvalitu života tým, ktorí to naozaj potrebujú.

Pomáhať však môžete aj mimo Vianoc a podporiť projekt Srdce pre deti v priebehu celého roka, zaslaním sms, online darom, prevodom na účet aj prostredníctvom QR kódu.   

 

Zdroj: bazar.sk, Anna Kolosyuk unsplash.com

Diskusia k článku: