Bazar.sk

O necelý mesiac je tu Valentín. 3 tipy romantických darčekov pre ňu.

22. 01. 2022

Pri výbere darčeka pre vašu milovanú partnerku či manželku by ste sa mali zamerať na to, aby ste jej ukázali, ako veľmi vám na nej záleží. Cena by nemala byť prioritou.

Sviatok sv. Valentína sa spája s láskou, romantikou, pozornosťou, ktorú venujeme svojim najbližším. Ak hľadáte dokonalý darček, vyberte niečo osobné. Pouvažujte nad jej záujmami, koníčkami, spomeňte si na spoločné zážitky, ktoré sa jej páčili a nechajte sa viesť svojou predstavivosťou. Pre dokonalý darček nemusíte siahnuť na dno peňaženky, cieľom je dokázať manželke či priateľke, že na ňu myslíte a záleží vám na nej.

Zdroj: Sladjana Karvounis, Unsplash

Šperk s príbehom

Krásny šperk je milá pozornosť, ktorou si získate náklonnosť vyvolenej svojho srdca. Mali by ste však vedieť, či uprednostňuje zlato alebo striebro, či nosí prstene, retiazky alebo by sa jej zišli hodinky, pretože vždy mešká na vaše rande. Ak plánujete kúpiť náramok, pozrite si aké ozdoby už vlastní, aby ho mohla s nimi skombinovať.

Zdroj: bazar.sk

Maličkosť do domácnosti

Takáto alternatíva nie je klasikou, ako bonboniéra s kyticou a spodnou bielizňou, ale pri dobrom výbere ju môže nesmierne potešiť. Ak aj vaša drahá miluje sviečky, vyberte jej krásnu sviečku s príjemnou vôňou, olej s lampou alebo doplnok do spálne, krásnu vázu, skvostný obraz či príjemnú mäkučkú deku. Je to vhodný darček aj v situácii, keď ste sa napríklad len k sebe nasťahovali a skúšate si spoločné bývanie po prvýkrát.

Zdroj: Rebecca Peterson-Hall, Unsplash

Štýlový doplnok

Každú ženu poteší doplnok k oblečeniu, či už ide štýlovú čiapku alebo klobúčik, kabelku, opasok prípadne topánky. Mali by ste však poznať jej vkus, pretože ak sa netrafíte presne, dostanete sa do rozpačitej situácie. Ak potrebujete ísť na istotu, no zoznámili ste sa len nedávno, môžete vyskúšať kúpiť napríklad slnečné okuliare, šatku alebo parfém, ktorý by sa jej mohol páčiť.

Zdroj: bazar.sk

Zdroje: bazar.sk, unsplash.com

Diskusia k článku: