Bazar.sk

Valentín sa blíži. 3 tipy na darčeky pre neho, za ktoré neminiete majland.

24. 01. 2022

Každý muž sa rád cíti výnimočný. Doprajte mu ten pocit na deň sviatku zaľúbených a potešte ho darčekom, ktorý ocení.

Kúpiť darček pre svojho drahého nie je jednoduché. Chceli by ste mu urobiť radosť niečím premysleným, čo by dokázalo, že ho poznáte, záleží vám na ňom a podporujete ho. Možno má milión záujmov, bavia ho hory, nové technológie alebo rád trávi čas doma s vami. Ak sa neviete rozhodnúť, čím ho potešiť, pomôžeme vám. Pozrite si niekoľko tipov, ktorými sa môžete inšpirovať a svoju lásku príjemne prekvapiť.

Zdroj: Candice Picard, Unsplash

Pre fanúšika dobrej hudby

Pre muža, ktorý je hudobne založený a rád si vypočuje dobrú skladbu kedykoľvek a kdekoľvek, odporúčame bezdrôtové bluetooth slúchadlá, s ktorými si môže ísť zabehať alebo zostať doma, nikoho nerušiť a ponoriť sa do príjemnej hudby obľúbeného interpreta. Tieto slúchadlá mu vydržia až 6 hodín pri nonstop prehrávaní. Ak si chce užiť hudbu aj s vami, určite ho poteší ultratenký bluetooth reproduktor, ktorý si môže pripojiť k telefónu alebo tabletu.

Zdroj: Alex Blăjan, Unsplash

Pre športového nadšenca

Či už váš Valentín miluje futbal, turistiku, rybárčenie alebo golf, 14. februára mu môžete pripraviť príjemné prekvapenie, ktoré ho nielen poteší, ale je aj praktické. Výhodne mu kúpte štýlové oblečenie, doplnky k rybačke, golfové vybavenie, od šiltovky cez palice, až po loptičky, prípadne maskáčový ruksak na turistiku, topánky. Hovorí sa, že správny muž má mať pri sebe nožík, pre vášho zálesáka sa môže hodiť napríklad takýto. Ak váš drahý miluje futbal, možno sa mu zídu kopačky, chrániče či tréningová bránka. Keď je skôr fanúšikom ako hráčom, nepohrdne dresom obľúbeného mužstva, nákrčníkom či šálom.

Zdroj: bazar.sk

Pre domácu pohodičku

Radi si užívate spoločný čas a chvíle vo dvojici sú pre vás nadovšetko? Môžete mu napiecť alebo kúpiť sladké domáce dobrôtky, pripraviť romantickú večeru alebo mu dať masáž. Ak má rád dokonalé víkendové raňajky, dobrou voľbou určite bude aj kávovar alebo mu kúpte štýlový toaster, pre milovníkov sladkého odporúčame stroj na výrobu muffinov. K pohodovému dňu vášho najdrahšieho patrí mäkučký župan, papuče, aj dobrá televízia na sledovanie futbalových šlágrov.

Zdroj: Emiliano Vittoriosi on Unsplash

Zdroj: bazar.sk, unsplash.com

Diskusia k článku: