Bazar.sk

Prežite najkrajší Valentín. Takto ľahko si vyčarujete romantiku doma.

26. 01. 2022

Aj keď zostanete na sviatok zaľúbených doma, môžete si užiť nezabudnuteľnú romantiku.

Deň svätého Valentína je za rohom, takže si všetci môžeme dopriať trochu viac romantiky. Tradične sa síce zvyklo chodievať von na luxusnejšiu večeru, ale v dnešnej dobe možno oceníte oslavu romantického večera vo dvojici doma. Pripraviť valentínsku večeru vás nemusí stáť veľa času, ani úsilia, dobré jedlo môže byť úplne jednoduché. Keď k tomu pridáte milujúcu atmosféru domova, niekoľko rozkošných doplnkov, je pred vami príjemný a nezabudnuteľný večer.

Zdroj: Becca Tapert, Unsplash

Slávnostná romantická večera

Valentín sa spája s vášnivo červenou farbou, inšpirujte sa ňou pri prestieraní. Krásne servírovanie na nových tanieroch, so strieborným príborom dodá punc výnimočnosti. Jedinečný zážitok z večere dotvorí starožitná či krištáľová karafa, poháre na šampanské alebo nádherné červené sviečky v tvare ruže. Nezabudnite, že aj to najlepšie jedlo dokážu ešte pozdvihnúť bylinky, mnohé sa dokonca považujú za afrodiziaka, napríklad maca peruánska, kotvičník zemný či ginko.

Zdroj:Farhad Ibrahimzade, Unsplash

Rande v obývačke

Ak si naplánujete rande v obývačke, mali by ste do nej vniesť trochu romantiky. Môžete zaobstarať nový pohodlný gauč, štýlové hojdacie kreslo alebo pohodlnú sedačku. Atmosféru dotvoria krásne naaranžované kvety, sviečky, nové obliečky na vankúšikoch, aj hudobný podzmaz v pozadí. Keď nechcete investovať do nábytku, zabaľte sa spolu do mäkkej deky, zapáľte si štýlové sviečky a pozrite si skvelý film.   

Zdroj: bazar.sk

Romantika doma

Valentínsky večer si žiada niečo extra. Je to príležitosť využiť krásne obliečky, ktoré bežne nepoužívate, dopriať si voňavý kúpeľ a obliecť si niečo špeciálne. Výnimočnú atmosféru si však nemusíte užívať len v spálni. Ak bývate v rodinnom dome a máte veľký priestor na terase, zaobstarajte si vírivku a ponorte sa do jej bubliniek. Väčšiu romantiku si už len ťažko predstavíte.

Zdroj: bazar.sk

Zdroj: bazar.sk, unsplash.com

 

Diskusia k článku: