Bazar.sk

Hľadáte topánky na leto? Tieto nikdy nevyjdú z módy.

24. 05. 2022

Ak chcete staviť na istotu, zaobstarajte si sandále na vysokej platforme, nízke šľapky a remienkové sandále, ideálne s viazaním okolo nohy.

Klasické sandále sú ako klenoty letného šatníka. Hodia sa takmer ku každému outfitu, nech už je minimalistický alebo maximalistický. Každý rok sa objavujú na letnej obuvi nové prvky, a tak ak hľadáte štýl, ktorý vydrží roky, máte pred sebou náročnú úlohu. Kľúčom k tomu, aby ste si nevyčítali, že každú sezónu potrebujete nové sandále je vybrať si nadčasový tvar a kvalitné remeselné spracovanie. Mali by sa ľahko nazúvať a byť pohodlné.

Zdroj:Tamba Budiarsana na Pexels

Sandále na platforme

Žabky na vyššej platforme sú pohodlnou letnou voľbou a zároveň sú nadčasové. Môžete si ich vziať do obchodu, do práce, ale aj na prechádzku po nábreží. Ak vám sadnú ako uliate, môžete sa spoľahnúť, že vás nebudú bolieť nohy ani po celodennom chodení po meste. Sú teda ideálne na dovolenkové prechádzky starými uličkami toskánskych miest, ale aj na večerné posedenie v plážových reštauráciách.

Zdroj: Ben Mack na Pexels

Nízke jednoduché šľapky

Nízke topánky bez opätku sú synonymom pohodlia. Hodia sa k rifliam, krátkym i dlhým sukniam, aj nohaviciam. Sú vzdušné a príjemné, nebudú sa vám v nich potiť nohy, naopak, bude vám príjemne chladno. Stačí si ich nasunúť a vydať sa za letným dobrodružstvom.  

Zdroj: Carissa Rogers na Pexels

Ženské remienkové sandálky

Nikdy nestúpite vedľa, ak sa rozhodnete pre jemné sandále s remienkami a viazaním okolo členkov či lýtok. V neutrálnej farbe podčiarknu elegantný formálny vzhľad, vo farebnom prevedení vyzerajú výborne s ležérnejším štýlom. Pekne v nich vyniknú nohy, pôsobia veľmi žensky a sexi. Hodia sa na letné zábavy, diskotéky, do barov. Budete sa v nich cítiť výborne aj na večernom divadelnom predstavení, na koktaile alebo vernisáži.  

Zdroj: Dương Nhân na Pexels

Zdroj: bazar.sk, pexels.com

Diskusia k článku: