Bazar.sk

V týchto plavkách budete na pláži hviezda.

25. 06. 2022

Leto je tu a vy hľadáte plavky, ktoré vám sadnú, skryjú pár nedostatkov, zdôraznia prednosti a zároveň sú trendy? Vyberte si z našej ponuky.

Potrebujete plavky? Spomeňte si na tú beznádej a zúfalstvo, kedy máte na sebe už desiatky odskúšaných kúskov a opäť vám nič nesedí. Vaša sebadôvera klesá a namiesto krásneho plážového odevu si zvolíte niečo, čím sa zahalíte. Lenže toto leto to môže byť úplne ináč. Nájdite si plavky podľa svojich predstáv tak, aby zdôrazňovali vaše prednosti a zostali na mieste aj keď sa venujete vodným športom. Pozrite si ponuku top plaviek od super moderných, cez dizajnové výstrelky až po dôveryhodné klasiky. Nezáleží na tom, akú veľkosť plaviek nosíte, na bazar.sk si vyberiete pre každú postavu.

Zdroj: Artem Beliaikin na Pexels

Klasika neurazí

Ak sa prikláňate ku klasickým dizajnom, pretože viete, že jednodielnymi plavkami s pekným véčkovým výstrihom nič nepokazíte, možno vás zaujmú tieto. Do tejto kategórie patria aj retro plavky s vysokým pásom, ktoré sa pravidelne vracajú a túto sezónu patria opäť k najobľúbenejším. Vyberte si podľa typu postavy, ak potrebujete schovať bruško, vhodné sú tankini, krásny dekolt vám vyčaria push up plavky.

Zdroj: Artem Beliaikin na Pexels

Najmodernejšie trendy

Neváhajte siahnuť po najnovších trendoch, ktoré pútajú pozornosť. Hitom sú najmä asymetrické výstrihyrebrované textúry, drzé strihy na minimalizovanie opálených línií. Vtedy však nezabudnite na ochranný faktor vášho opaľovacieho krému, ktorý by mal byť vysoký. V takýchto strihoch sa budete cítiť výnimočne a sebavedomo.

Zdroj: Jess Loiterton na Pexels

Nezabudnite na ďalšie doplnky

Leto nie je len o plavkách. Ak si chcete dopriať dobrý vychladený drink alebo čerstvý šalát v plážovom bare a nechcete ísť len v plavkách, môžete na seba prehodiť ľahučkú plážovú tuniku alebo plážové šaty. Je to hygienickejšie, navyše tak podčiarknete svoj štýl a ochránite sa pred slnkom. O sebadôvere ani nehovoriac. Nezabudnite ani na štýlové doplnky, ako sú klobúky a slnečné okuliare.

Zdroj: Jonaorle na Pexels

Zdroj: bazar.sk, pexels.com

Diskusia k článku: