Bazar.sk

Aké sukne sú toto leto trendy?

27. 06. 2022

Chceli by ste v horúčavách zostať v pohode, cítiť sa pohodlne a stále pôsobiť, že ste v práci a nie na pláži? Zvážte štýlovú letnú sukňu.

Horúce letné dni na nás kladú náročné požiadavky, čo si vlastne obliecť, keď by sme sa najradšej vyzliekli aj z kože. Odpoveďou môžu byť krásne letné sukne v modernom štýle. V tejto sezóne máte k dispozícii množstvo štýlov, z ktorých si vyberiete. Na pracovisko sa hodia siluety po kolená, dĺžky midi a maxi. Naopak, na večerný kokteil si pokojne dajte mini sukňu a nebojte sa ukázať krásne opálené nohy. Pri nákupe sukní nezabudnite na kvalitný materiál, ideálne sú bavlnené a ľanové zmesi.

Zdroj: The Lazy Artist Gallery na Pexels

Kvetinová maxi sukňa

Klasika, ktorá zrejme nikdy nevyjde z módy. Dlhá sukňa s kvietkami sa skvele hodí do práce, ale aj na víkendový program, kde si bežne obliekate tepláky či šortky. Môžete sa v nej voľne pohybovať, je príjemná na dotyk a vyzerá zladenejšie, než krátke šortky. K rozviatej sukni s rozparkom si dajte jednoduchý bledý top, veľký slamený klobúk a sandále na platforme. Ak si kúpite sukňu s malými kvetinkami, zaviažte si košeľu do pása, obujte sandále bez opätku a krížom prehoďte crossbody tašku. Nezabudnite, že k dlhým sukniam sa hodia výrazné šperky.

Zdroj: Molly Champion na Pexels

Mikro mini sukňa

Snáď neexistuje obálka módnych časopisov, ktorá by neuverejnila aspoň jednu fotku modelky na titulke v ultra krátkej minisukni. Štýl udala značka Miu Miu, pretože krátke sukne pôsobia veselo, hravo a letne. Vyberte si podľa vlastného štýlu, jednofarebné, s potlačou rôznych tvarov, s vyvýšeným pásom, so znížením pásom. Najobľúbenejšie sú rovné sukne, ktoré majú rovnakú šírku v páse i na spodnom okraji a hodia sa pre všetky postavy. Kruhová sukňa vyzerá krásne na niekom, kto má širšiu hornú časť tela a trojuholníková sadne ako uliata postavám v tvare hrušky.

Zdroj: Abir Hasan na Pexels

Skladaná sukňa

So železnou pravidelnosťou sa na výslnie vracajú skladané sukne. Je to nadčasový kúsok, ktorý patrí medzi základ šatníka každej ženy. Je lichotivý k postave a môžete ho nosiť po celý rok, nielen v lete a pri rôznych príležitostiach. V horúcich dňoch stačí, ak si ku krásnej skladanej sukni oblečiete voľné tričko a skombinujete so sandálkami alebo teniskami. Úplnou klasikou sú sukne v čiernej farbe, vždy urobia dobrý dojem, no zaujať pozornosť môžete aj so zaujímavými sukňami s ombre efektom, ktoré sa hodia na večerné rande alebo stretnutie s kamarátkami.

Zdroj: mentatdgt na Pexels

Zdroj: bazar.sk, pexels.com

Diskusia k článku: