Bazar.sk

Milujete tričká? 3 tipy, ako ich nosiť štýlovo.

07. 07. 2022

Tričko s krátkymi rukávmi je základ letného oblečenia a nikdy nevyjde z módy. Napriek tomu, trendy ovplyvňujú aj jeho nosenie. Ako budete „in“ toto leto?

Bavlnené tričká rôznych farieb, veľkostí, typov, s výstrihmi do V či okrúhlymi, s rôznymi ozdobami, nápismi alebo úplne obyčajné biele. Na trhu ich nájdete nepreberné množstvo. Nosia sa bežne počas dňa, ale dokážete si ich vziať aj večer do mesta alebo diskotéku. Môžete v nich zapadnúť do davu, ale z neho aj provokačne vystúpiť. Najbežnejšie sa nosia k rifliam, keď je chladnejšie, dajte si k nim koženú bundu a nikdy nespravíte faux paus.

Zdroj: Anna Shvets na Pexels

Dodajte im šmrnc doplnkami

Veľký výrazný šperk púta pozornosť a zmení vaše tričko z obyčajného na nezvyčajné. Dajte si na krk zaujímavý náhrdelník, skombinujte retiazky alebo zaveste prívesok a pokojne s ním môžete vyraziť aj na špeciálnejšiu príležitosť, než je do obchodu. Pri výbere šperku vždy berte do úvahy výstrih na tričku. Ak má nízky výstrih do V, skúste naň navrstviť dlhý mohutný náhrdelník s príveskom. Pre tričká s hlbším okrúhlym výstrihom skúste kratší náhrdelník napríklad s kvetinovým vzorom, ktorý dosiahne tesne nad okraj trička.

Zdroj: Mídia na Pexels

Vyberte si nadmernú veľkosť

Veľké tričko je pravdepodobne jedným z najuniverzálnejších kúskov oblečenia, aké existujú. Ideálne je, ak máte vo svojom šatníku rôzne tričká nadmernej veľkosti, nielen tie priliehavejšie. Veľké jednoduché tričká sú vo všeobecnosti nápadnejšie a viac trendy ako obyčajné, užšie tričká. Nemusíte sa obmedzovať a nosiť väčšie tričká len klasicky k legínam. Ak je dostatočne dlhé na to, aby siahalo do polovice stehien, oblečte si veľké tričko ako trendové šaty a pridajte topánky po členky alebo na hrubých platformách, prípadne s hrubými vysokými podpätkami. Voľné tričko s peknou grafikou môžete zastrčiť do sukne a dosiahnete ležérny, no zároveň elegantný vzhľad.

Zdroj: Elena Rubtsova na Pexels

Vylaďte sa do práce

Verte tomu alebo nie, ale tričko si pokojne môžete obliecť aj pri rôznych príležitostiach, ktoré si vyžadujú trochu viac formálnosti, napríklad na služobnú cestu alebo deň v kancelárii. Ako na to? Vyberte si top v základnej neutrálnej farbe, ako je napríklad šedá, biela, čierna, béžová. Výstrih na tričku by nemal byť príliš hlboký. Zastrčte tričko do obtiahnutých tmavých džínsov, ideálne s vysokým pásom. Skúste stiahnuť džínsy dolu do manžety a outfit spárujte s čiernymi lodičkami a sakom.

Zdroj: Designecologist na Pexels

Zdroj: bazar.sk, pexels.com

Diskusia k článku: