Bazar.sk

Čo by vám v lete pri vode nemalo chýbať.

17. 07. 2022

Nič nepokazí náladu na pláži viac, ako keď dorazíte k moru a zistíte, že vám niečo chýba. Pozrite si naše odporúčania, na čo nezabudnúť, aby ste si užili zaslúžené chvíle v čo najväčšej pohode.

Chystáte sa na dovolenku a konečne si doprajete vytúžený oddych pri mori? Ak patríte k šťastlivcom, ktorí plánujú vymeniť prácu za oddych v rôznych dovolenkových zákutiach, určite sa vám zíde pár tipov, na čo nezabudnúť, keď sa budete chystať na pláž. Plavky, ktoré vám sadnú ako uliate, krém na opaľovanie a uterák sú základ, aby ste si užili pohodu pri vode. Keď pridáte ešte slnko, radosť, zábavu a trochu prípravy vopred, aby vám nič nechýbalo, môžete si vychutnávať každý okamih krásneho letného dňa až do neskorého večera.

Zdroj: Pixabay

Zbaľte sa efektívne

Skvelá plážová taška je jednou z najdôležitejších vecí, bez ktorej sa nezaobídete. Mala by byť dostatočne veľká, aby ste do nej pomestili všetky nevyhnutné drobnosti, od plaviek, ktoré by ste mali mať aj na výmenu, aby ste nesedeli v mokrých, cez opaľovacie krémy s dostatočným UV faktorom, až po obľúbenú knihu, na ktorú budete mať konečne čas. Tiež nezabudnite na ochranný kryt na telefón, aby vám mobil zbytočne nenavlhol, prípadne, aby sa do neho nedostal piesok.

Zdroj: Sanddollar na Pexels

Ľahnite si pohodlne

Nie všade si môžete ľahnúť na mäkkú trávičku a pri oddychovaní cítiť vôňu levandule a ďalších letných kvetín. Ak sa chystáte na kamienkovú pláž, prípadne sa budete skrývať v tieni na ihličnatom podloží, určite sa vám zíde plážové lehátko alebo plážová podložka. Mnohé vám umožnia príjemne sedieť či ležať nad zemou, ale niektoré majú dokonca k dispozícii malý slnečník. Samozrejme, pohodlne sa vám bude ležať aj na mäkkej veľkej osuške. Pred slnkom vás spoľahlivo ochráni aj plážový stan

Zdroj: Amber Faust na Pexels

Zostaňte štýlová

Aj na pláži môžete vyzerať očarujúco. Vyberte si plavky, ktoré sa vám páčia, prehoďte si na vrch jemné plážové šaty, oči si ochráňte veľkými slnečnými okuliarmi, obujte jednoduché sandále a na hlavu si dajte slamený letný klobúk. Vlasy si upravte do chvosta, rozcuchaného drdolu alebo do vrkôčikov. Nebudú vám splývať a lepiť sa na plecia, vďaka čomu vám bude chladnejšie. Leto je príležitosťou ukázať hravosť, zapleťte si do vlasov šatku alebo ozdobte kvetmi.  

Zdroj: Riccardo na Pexels

Zdroj: bazar.sk, pexels.com

Diskusia k článku: