Bazar.sk

Blíži sa sezóna trblietok a ligotu. Ako ich nosiť vkusne?

13. 11. 2022

Ak ste milovníčkou trblietavých vecí, určite vám neušla najnovšia sviatočná kolekcia značky Prada. Za ligot však nemusíte minúť celú výplatu, štýlová budete aj s nami.

Ligotavé flitre sa vrátili na výslnie v plnej paráde v najlepšom čase, pred sviatočnou sezónou. Nosiť trblietavé veci chce istú dávku odvahy a dodržiavať niekoľko zásad, aby ste pôsobili trendy a elegantne, no zároveň nie lacno. Tu viac ako inde platí, že víťazka berie všetko. Ak sa vám podarí krásne sa zladiť, budete hviezdou každej vianočnej párty.

Zdroj: Efigie lima Marcos na Pexels

Len jeden ligotavý kúsok

Ako pri každom trende platí, že menej je viac a netreba to preháňať. Ak si chcete obliecť ligotavé šaty, obujte si k nim len jednoduché topánky a už si nedávajte nič lesklé. Namiesto toho si zvoľte decentnú klasiku. Mäkké sako, svetrík či kabát a jednofarebnú kabelku.

Zdroj: Leo Acevedo na Pexels

Menej farebné

Nenoste flitre v jasných vzoroch alebo farbách. Stavte na klasiku, ideálne čiernu. Malé čierne šaty s trblietkami a k tomu klasické dobre sadnúce štýlové sako. Vyhýbajte sa veľkým honosným lesklým a farebným šatám, ak nemáte 18 rokov a nechystáte sa práve na svoju stužkovú.

Zdroj: Dima Valkov na Pexels

Stavte na doplnky

Nikdy nešliapnete vedľa, ak necháte ligotať sa svoje doplnky. Zvoľte si lesklé náušnice, náhrdelníky, náramky, prstene, opasky, kabelky, topánky. K nim si oblečte blúzky či košele tlmených neutrálnych farieb, široké nohavice a dlhé kabáty. Pri lodičkách nezabudnite, že ideálne by mali byť na platforme.

Zdroj: Duané Viljoen na Pexels

Zdroj: bazar.sk, pexels.com

Diskusia k článku: