Bazar.sk

Hľadáte najnovšie módne trendy? Inšpirujte sa Tik Tokom.

28. 11. 2022

Či ste fanúšik/čka Tik Toku alebo len si na ňom z času na čas scrolujete, tieto trendy sú najväčšími hitmi sezóny.

Sociálna sieť Tik Tok nie je iba o tancovaní. Stáva sa z nej virtuálny priestor, kde sa vytvárajú trendy, vrátane tých módnych. Je to miesto, kde na ktorom vidíte všetky aktuálne módne hity pokope. Ak patríte k mladej generácii Z, iste viete, že práve tu získate dokonalý prehľad a náskok pred ostatnými. Je vynikajúcou inšpiráciou ako byť štýloví a cool.

Zdroj: pixabay na Pexels

Ležérne cool

Tento trend diktuje obliekať sa ako počas voľna. Mali by ste vyzerať, že ste nevenovali obliekaniu veľkú pozornosť a len tak si hodili na seba niečo, v čom sa cítite príjemne. Obliekajú sa tak najmä influencerky, ktoré promujú zdravý životný štýl, fitness, šport, zdravé stravovanie. Oblečte si veľké mikiny, tepláky, bomberové bundy, UGG čižmy, k tomu si dajte kruhové náušnice a vlasy do konského chvosta.

Zdroj: Daniel Adesina na Pexels

Nežná kráska

Jemný dievčenský vzhľad podčiarkujú trblietky, pastelové farby, huňaté svetrezateplené nadrozmerné košele. Tento trend pôsobí veľmi žensky, ponúka jednoduchý, zladený a nenútený štýl. Je len na vás, či sa rozhodnete pre priliehavé šaty alebo ženské voľné sukne. Pridajte biele tielka, crop topy, malé kabelkyvrstvenú bižutériu a vyrazte do ulíc.

Zdroj: Ricardo Acevedo na Pexels

Boss girl

Štýl, ktorý si vyberajú mladé ženy na začiatku svojej kariéry, rozhodnuté tvrdo pracovať a ísť si za svojimi materiálnymi snami. Pripomína štýl 80. rokov s nádychom prelomu tisícročia. Takto sa obliekala Jennifer Anniston v Priateľoch, keď začala pracovať u slávneho Ralpha Laurena alebo Andy Sachsová po premene v Diabol nosí Pradu. Ak sa vám tento trend páči, potrebujete sako, čižmy po kolená, zlaté šperkydobrú kabelku.

Zdroj: Elias de Carvalho na Pexels

Zdroj: bazar.sk, pexels.com

Diskusia k článku: