Bazar.sk

Zariaďte si kuchyňu v trendoch roku 2023 za rozumnú cenu.

08. 01. 2023

Pozrite si naše tipy a inšpirujte sa spôsobmi, ako si vytvoriť štýlovú a modernú kuchyňu s nízkym rozpočtom.

Ak chcete, aby bola vaša kuchyňa trendy, ale nemáte peniaze nazvyš a potrebujete ustrážiť každú položku v rozpočte, môžete nájsť spôsob, ako mať modernú kuchyňu s nízkym rozpočtom. Pokiaľ ide o dizajn kuchyne, investícia do vecí, ktoré sú zánovné, kvalitné a funkčné, vám ušetrí čas aj peniaze.

Zdroj: Charlotte May na Pexels

Použite staršie veci inak

Jedným z top trendov nového roka je recyklácia a udržateľnosť. Ak máte nejaké staré predmety, ktoré už nepoužívate, dajte im nový život. Napríklad vymeňte dvierka, skrinky, pridajte police dodáte svojej kuchyni nový charakter. Kvalitné domáce spotrebiče, taniere, príbory, ale aj stoly či stoličky zoženiete u nás na bazar.sk.

Zdroj: pixabay

Zväčšite úložný priestor

Ďalším trendom je používať svoju kuchyňu ako dodatočný úložný priestor. Nainštalovaním skriniek a zásuviek sa aj do menšej kuchyne zmestí veľa vecí, ktoré potrebujete. Môžete tiež pridať niekoľko otvorených políc, aby vaša kuchyňa vyzerala organizovanejšia. Otvorené police a špajza pôsobí modernejšie než veľa zatvorených nástenných skriniek. Ostrovy sú stále veľmi populárne, pretože sú praktické, a zároveň poskytujú ideálne miesto na socializáciu.

Zdroj: Dmitry Zvolskiy na Pexels

Rozšírte svoju kuchyňu

Aj keď sa zdá, že kuchyňa má svoje ohraničenie, pokiaľ máte k dispozícii terasu alebo balkón, využite ich potenciál aj pre kuchyňu. Prepojte ich opticky a môžete pestovať bylinky, zeleninu a ovocie, ktoré potom môžete používať pri príprave jedál. Vytvorte vonku priestor na sedenie, ak nechcete kupovať nový sedací kút, postačí pár stoličiek rozostavených okolo menšieho stola.

Zdroj: pixabay

Zdroj: bazar.sk, pexels.com

Diskusia k článku: