Bazar.sk

Valentínsky darček milovníkov interiérového dizajnu.

27. 01. 2023

Deň svätého Valentína je ideálnou príležitosťou ukázať svojim blízkym, ako veľmi vám na nich záleží. Nemusíte kupovať zbytočné drobnosti, vyberte si z našich tipov na jedinečné a premyslené darčeky, ktoré nájdu svoje využitie počas celého roka.

Január pomaly končí a prichádzajúci február so sebou prináša populárny sviatok zamilovaných. Ak chcete obdarovať niekoho, na kom vám záleží alebo urobiť radosť sebe krásnym a praktickým darčekom do domácnosti, nechajte sa inšpirovať praktickými radami a tipmi na predmety, ktoré sa každému naozaj zídu. Takto budete míňať svoje peniaze rozumne a je to šetrnejšie k životnému prostrediu.

Zdroj: Alina Vilchenko na Pexels

Krásne doplnky

Ak hľadáte niečo skutočne špeciálne, zvážte kúpu umeleckého diela. Či už ide o maľbu, sochu alebo tlač, jedinečný kúsok je darčekom, ktorý si bude obdarovaný/á ceniť po celé roky. Potešiť môžete aj predmetmi zo skla, ako sú vázy, zrkadlá, nádherné lustre.

Zdroj: Tim Gouw na Pexels

Nezvyčajný kúsok nábytku

Starožitný nábytok môže byť krásnym a jedinečným doplnkom každej domácnosti, no môže byť aj významnou investíciou. Hľadajte v diele vysokokvalitné remeselné spracovanie a materiály, ako je masívne drevo. Preskúmajte históriu diela vrátane jeho výrobcu, veku a predchádzajúceho vlastníctva. To vám môže pomôcť pochopiť hodnotu a význam diela.

Zdroj: Tima Miroshnichenko na Pexels

Užitočné drobnosti

Sviečky sú vždy skvelým darčekom, pre milovníkov dizajnu zvážte sviečku s jedinečnou a sofistikovanou vôňou. Potešíte tiež útulnou novou dekou, ktorá je ideálnym darčekom na chladný zimný večer. Vankúšik vyrobený na mieru je skvelý spôsob, ako dodať domovu vašej milovanej osoby osobný nádych. Vyberte si z rôznych látok a farieb a vytvorte jedinečný a premyslený darček.

Zdroj: Sammsara Luxury Modern Home na Pexels

Zdroj: bazar.sk, pexels.com

 

Diskusia k článku: