Bazar.sk

Ako vyzerať luxusne a neminúť veľa peňazí.

20. 02. 2023

Nemusíte siahnuť na dno svojej peňaženky, aby ste vyzerali dobre a cítili sa krásne. Investujte do správnych kúskov, kupujte z druhej ruky a starajte sa o svoje oblečenie.

Vyzerať štýlovo a elegantne vám pomôže zvýšiť sebavedomie, no mnohí ľudia veria, že na to, aby ste vyzerali luxusne, potrebujete veľa peňazí. Našťastie, nie je to celkom tak. Vďaka niekoľkým overeným stylingovým tipom môžete vyzerať draho, bez toho, aby ste zruinovali svoj rozpočet. Pozrite si naše tipy ako na to.

Zdroj: Luana Freitas na Pexels

Investujte do kvalitných základných kúskov

Jadrom každého štýlového outfitu sú kvalitné základné kúsky, ktoré môžete ľahko kombinovať. Bývajú klasické a nadčasové, napríklad dobre ušité sako, džínsy s rovnými nohavicami alebo svieža biela košeľa na gombíky. Zamerajte sa na veci vyrobené z vysokokvalitných materiálov, ako je bavlna, ľan alebo vlna, pretože majú tendenciu vyzerať lepšie a budete sa v nich cítiť pohodlnejšie ako syntetické tkaniny.

Zdroj: Athena na Pexels

Venujte pozornosť doplnkom

Keď máte v šatníku klasický základ, je čas pridať nejaké výrazné kúsky, ktoré váš vzhľad pozdvihnú. Doplnky môžu byť odvážnejšie a trendovejšie ako základné veci a často upútajú pozornosť alebo dodajú vášmu outfitu drahý nádych. Hľadajte výrazné kúsky v neočakávaných farbách, potlači alebo materiáloch, ako sú napríklad pestrofarebné blúzky alebo vzorované rukávy. Pridajte výrazný náhrdelník, náušnice alebo náramky.

Zdroj: Alexandra Maria na Pexels

Starajte sa o svoje oblečenie

Ak sa vám podarí udržiavať svoj šatník v dobrom stave, má to veľký vplyv na to, ako draho budete vyzerať. Venujte čas správnej starostlivosti o svoje oblečenie, perte odevy podľa pokynov na údržbu a ich ukladajte ich do skríň, aby na ne nesadal prach. Žehlenie alebo naparovanie oblečenia tiež prispieva k tomu, aby vyzeralo krásne a sofistikovane.

Zdroj: cottonbro studio na Pexels

Zdroj: bazar.sk, pexels.com

Diskusia k článku: