Bazar.sk

Chystáte sa na výlet? Výhodnú výbavu kúpite na bazar.sk.

22. 02. 2023

Ak milujete cestovanie, skúste zvážiť nákup potrebných cestovateľských vecí z druhej ruky. Je to udržateľnejšia možnosť a často výrazne lacnejšia ako kúpa niečoho nového.

Jar prináša so sebou aj chuť cestovať a spoznávať nové miesta, mestá, krajiny. Mnohí z nás už teraz začínajú plánovať svoje najbližšie dobrodružstvo. Či už ide o víkendový oddych alebo výlet s batohom po juhovýchodnej Ázii, jedna vec, nad ktorou veľa uvažujeme, je to, čo si vziať so sebou na cestu. Pokiaľ ide o cestovnú výbavu, kúpa novej môže byť drahá a zbytočná. Oplatí sa poobzerať po ponuke z druhej ruky.

Zdroj: Gabriela Palai na Pexels

Vhodná batožina

Pokiaľ ide o to, čo kúpiť z druhej ruky, možnosti sú nekonečné. Niektoré z najobľúbenejších položiek zahŕňajú batohy, ruksaky, kufre. Pri hľadaní toho správneho je dôležité skontrolovať, či je látka pekná celistvá bez trhlín alebo či nenesie známky veľkého opotrebovania. Uistite sa, že zipsy a rukoväte fungujú správne a že batožina má správnu veľkosť pre všetky veci, ktoré si chcete zbaliť.

Zdroj: Porapak Apichodilok na Pexels

Ideálne oblečenie

Ak si chcete kúpiť nové oblečenie, vyberte si všestranné, ktoré sa dá sa kombinovať, navzájom spájať a vytvárať tak rôzne outfity. To nielen ušetrí miesto vo vašej batožine, ale tiež zaistí, že budete vždy pripravení na každú príležitosť. Hľadajte veci, ktoré si môžete obliecť na špeciálnu príležitosť i na obyčajný deň, a vyberte si neutrálne farby, ktoré sa dajú ľahko spárovať s akýmkoľvek oblečením.

Zdroj: Element5 Digital na Pexels

Dostupná elektronika

Existuje niekoľko druhov elektroniky, ktorú sa oplatí kúpiť z druhej ruky na cesty. Jednou z takýchto položiek je prenosný reproduktor. Hľadajte modely, ktoré sú kompaktné a ľahké, s dobrou kvalitou zvuku a výdržou batérie. Ďalšou možnosťou je tablet alebo elektronická čítačka. Tieto zariadenia sú skvelé na čítanie i zábavu na cestách.

Zdroj: Henry Marsh na Pexels

Zdroj: bazar.sk, pexels.com

Diskusia k článku: