Bazar.sk

Vytvorte si luxusnú záhradu za málo peňazí.

25. 03. 2023

Draho vyzerajúca záhrada nemusí stáť veľa peňazí, stačí, ak investujete do základných položiek. S trochou kreativity a úsilia si môžete aj vy vytvoriť luxusný priestor.

Krásna záhrada môže pridať hodnotu vášmu domovu a vytvoriť nádherný vonkajší priestor na relaxáciu a odpočinok. Ak túžite po luxusnej a draho vyzerajúcej záhrady nemusíte do nej veľa investovať, stačí využiť niekoľko dobrých tipov a trikov.

Zdroj: Mike B na Pexels

Vonkajšie osvetlenie

Vonkajšie osvetlenie je vynikajúci spôsob, ako dodať vašej záhrade nádych sofistikovanosti. Dokáže vytvoriť príjemnú atmosféru vo večerných hodinách a zvýrazniť najlepšie vlastnosti vašej záhrady. Existuje veľa dostupných možností, z ktorých si môžete vyberať, napríklad reťazové svetlá, lampy a solárne svetlá.

Zdroj: Renda Eko Riyadi na Pexels

Dekoratívne kvetináče

Investícia do štýlových a zaujímavých kvetináčov a záhradných doplnkov môže okamžite pozdvihnúť vzhľad vašej záhrady. Rozhodnite sa pre nadčasový dizajn a materiály ako terakota, keramika alebo kov. Môžete si tiež vybrať črepníky a kvetináče v rôznych tvaroch a veľkostiach, aby ste dodali vašej záhrade vizuálny vzhľad.

Zdroj: Pew Nguyen na Pexels

Záhradný nábytok

Záhradný nábytok je nevyhnutnosťou, ak chcete vytvoriť vonkajší priestor, ktorý vyzerá a pôsobí draho. Hľadajte kúsky, ktoré sú odolné a štýlové, ako je kované železo, prútie alebo drevený nábytok. Môžete tiež pridať záhradný stan, aby bol váš záhradný nábytok príťažlivejší.

Zdroj: Athena na Pexels

Zdroj: bazar.sk, pexels.com

Diskusia k článku: