Bazar.sk

Chystáte svadbu? Návod ako si vybrať dokonalé svadobné šaty.

26. 03. 2023

Výber dokonalých svadobných šiat si vyžaduje starostlivé zváženie vašich osobných preferencií, štýlu, formálnosti vašej svadby, siluety šiat a ďalších detailov.

Výber vhodných svadobných šiat je jedným z najdôležitejších rozhodnutí, ktoré ako nevesta urobíte pred svojím veľkým dňom. Niekedy je náročné zorientovať sa medzi toľkými rôznymi štýlmi, látkami a vzormi, z ktorých si môžete vyberať. Ako nájsť tie perfektné šaty pre váš špeciálny deň?

Zdroj: Taras Budniak na Pexels

Zvážte formálnosť vašej svadby

Bude to neformálny obrad pod holým nebom alebo formálnejšia udalosť vo veľkej tanečnej sále? Ak máte napríklad neformálnu svadbu vonku, možno budete chcieť zvoliť splývavé šaty v bohémskom štýle, ktoré sú pohodlné a ľahko sa v nich pohybuje. Na druhej strane, ak máte formálnejší obrad, tradičné plesové šaty alebo vypasované šaty v štýle morskej panny môžu byť vhodnejšie.

Zdroj: Милана Кушнирович na Pexels

Vyberte si siluetu šiat

Existuje mnoho rôznych štýlov, z ktorých si môžete vybrať, vrátane áčkového, plesových šiat, morskej panny, puzdrovýchmnoho ďalších. Každý štýl lichotí inému tvaru tela, takže je dôležité vybrať si taký, ktorý zvýrazní vaše prednosti a vďaka ktorému sa budete vo svadobný deň cítiť sebavedomo a krásne.

Zdroj: Boris Ivas na Pexels

Nechajte vyniknúť osobný štýl

Nakoniec zvážte detaily šiat, ako je výstrih, rukávy a zdobenie. Chcete šaty s hlbokým výstrihom, alebo šaty skromnejšieho strihu? S rukávmi alebo šaty bez rukávov? Bohato zdobené korálikmi alebo výšivkami, prípadne jednoduchší dizajn? Tieto detaily prispejú k celkovému vzhľadu a pocitu, ako sa budete v deň D cítiť, takže je dôležité vybrať si také, ktoré sa vám páčia a ktoré odrážajú váš štýl.

Zdroj: PhotoMIX Company na Pexels

Zdroj: bazar.sk, pexels.com

Diskusia k článku: