Bazar.sk

Túžite na jar po novej kabelke? Tieto trendy sú in.

27. 03. 2023

Kabelky nie sú len praktickým doplnkom, ale sú aj módnou záležitosťou. Výber správnej kabelky môže váš outfit podčiarknuť alebo rozladiť.

Pri výbere najtrendovejších kabeliek je dôležité zvážiť váš osobný štýl a príležitosť, na ktorú budete kabelku nosiť. Kabelky v tvare bagety sú ideálne pre tie ženy, ktoré chcú elegantnú a kompaktnú kabelku, ktorú možno nosiť ku každému outfitu. Kabelky s výraznými prackami sú ideálne na pozdvihnutie a zvýraznenie vášho oblečenia. Sofistikované luxusné kabelky sú ideálne pre ženy, ktoré chcú nadčasový elegantný doplnok.

Zdroj: Cats Coming na Pexels

Kabelky v tvare bagety

Kabelka v tvare bagety je klasický štýl, ktorý dizajnéri opäť predviedli na mólach. Táto taška dostala svoje meno podľa svojho dlhého a úzkeho tvaru, ktorý pripomína francúzsky chlieb. Kabelky v tvare bagety sú v rôznych veľkostiach a materiáloch, od kože cez plátno až po zdobené vzory. Tento štýl je ideálny pre ženy, ktoré chcú elegantnú a kompaktnú kabelku, ktorú možno nosiť ku každému outfitu. Tvar bagety je tiež všestranný, pretože sa dá nosiť ako taška cez rameno alebo ako kabelka.

Zdroj: Felicia na Pexels

Kabelky s výraznými prackami

Kabelky s prackami sú populárne už nejaký čas, no tento trend sa aktuálne posúva na vyššiu úroveň. Moderná kabelka je štruktúrovaná ako tradičná kabelka, ale prichádza s pridanými dizajnovými prvkami, ako sú zaujímavé tvary, ozdoby a zmiešané materiály. Nové prackové kabelky sú ideálne pre tie ženy, ktoré chcú jedinečný a výrazný kúsok. Často ich možno vidieť v jasných farbách alebo s potlačou, vďaka čomu sú ideálne na pridanie šmrncu do neutrálneho oblečenia.

Zdroj: EVG Kowalievska na Pexels

Nenápadné luxusné kabelky

Trend nenápadných luxusných kabeliek je o jednoduchosti a decentnej elegancii. Tieto kabelky sa vyznačujú minimalistickým dizajnom, kvalitnými materiálmi a citom pre detail. Často prichádzajú v klasických farbách, ako je čierna, biela alebo hnedá a sú vyrobené z kvalitnej kože alebo iných luxusných materiálov.

Zdroj: Irina Iriser na Pexels

Zdroj: bazar.sk, pexels.com

 

Diskusia k článku: