Bazar.sk

Aké módne trendy budeme vidieť v lete 2023?

12. 05. 2023

Leto 2023 sa nezadržateľne blíži a spolu s ním prichádzajú aj nové módne trendy. Tento rok bude veľmi pestrofarebný a plný vzorov, no zároveň sa vracajú aj niektoré klasické prvky. Ak chcete vedieť, čo bude aktuálne v letnej móde, prečítajte si nižšie uvedené trendy.

Tropické a kvetinové vzory

Tento rok sa do módy vrátili tropické a kvetinové vzory, ktoré sa objavujú na topoch, šatách, sukniach a plavkách. Farby sú jasné a pestrofarebné, čo evokuje dovolenkovú atmosféru a slnečné dni. Tento trend je ideálny pre tých, ktorí si radi obliekajú výrazné kúsky.

Vintage štýl

Vintage štýl sa vracia s novými prvkami. V letnej sezóne 2023 budú aktuálne napríklad retro šaty, ktoré sa viažu okolo krku alebo zvierací vzor. Kombinovať ich môžete s modernými doplnkami, ako sú slnečné okuliare alebo kožené sandále.

Zdroj: Canva.com

Šortky a nohavice s vysokým pásom

Nohavice s vysokým pásom boli už v minulosti obľúbené, no tento rok sa vrátili v novej verzii. Namiesto dlhých nohavíc sú aktuálne šortky s vysokým pásom, ktoré sa nosia s crop topmi alebo tričkami. Výhodou tohto trendu je, že opticky predĺži nohy a zvýrazní pás.

Zdroj: Canva.com

Jemné a prírodné farby

V lete 2023 budú aktuálne jemné a prírodné farby, ako sú béžová, svetlohnedá alebo svetlomodrá. Tieto farby sa nosia nielen na oblečení, ale aj na kabelkách, šperkoch a topánkach. Tento trend je ideálny pre tých, ktorí preferujú jemnejšie farby.

Zdroj: Canva.com

Plážový štýl

Plážový štýl bude aktuálny nielen na pláži, ale aj v mestskom prostredí. Trendom budú šaty a tuniky z ľahkých materiálov, kaftany, ale aj plážové kabelky a klobúky. Tento štýl je veľmi pohodlný a perfektný pre teplé letné dni.

Leto 2023 bude plné módnych trendov, ktoré sa budú premietať nielen do oblečenia, ale aj do doplnkov a celkového štýlu. Tropické a kvetinové vzory, vintage štýl, nohavice a šortky s vysokým pásom, jemné a prírodné farby a plážový štýl budú medzi najaktívnejšími trendmi tohto roka. Je však dôležité, aby ste sa pri výbere módnych kúskov nedržali len trendov ale vybrali si tie, ktoré vám najviac vyhovujú a sedia. So správnymi kúskami sa budete cítiť sebavedome a štýlovo, a to nielen v lete 2023, ale aj v budúcnosti.

 

Zdroj: Bazar.sk, Canva.com 


Obsah bol vygenerovaný modelom AI a overený človekom.

Diskusia k článku: