Bazar.sk

Dneska s Bazar.sk
Blog plný zaujímavostí zo sveta inzerátov

06

MAR

5 užitočných tipov na efektívne jarné upratovanie

Keď sa slnko začne viac vystrkovať a teploty sa zvyšujú, je to signál na osvieženie a upratanie vášho domova. Pre niektorých môže byť táto úloha desivá, ale s týmito 7 užitočnými tipmi na efektívne jarné upratovanie to zvládnete s ľahkosťou.
28

FEB

7 tipov, ako dodať záhradnému posedeniu očarujúcu atmosféru

Mnoho z nás si potrpí na vyššie vonkajšie teploty jarných a letných mesiacov a vonkajšie aktivity, ktoré k nim neodmysliteľne patria. Do tejto kategórie samozrejme patria aj rôzne posedenia na záhrade, či už s rodinou, priateľmi alebo len tak sami so sebou.
06

FEB

Komfort a bezpečie bábätka: Praktické pomôcky do detskej postieľky

Novorodenci trávia väčšinu času v detskej postieľke. Spánok podporuje ich zdravý fyzický i psychický vývoj. Úlohou rodičov je zabezpečenie pohodlia, komfortu a bezpečného prostredia pre ich dieťatko. Ešte pred príchodom bábätka na svet sa postarajte o to, aby bola detská postieľka plne vybavená pre pokojný a ničím nerušený spánok. Spolu s obchodom JUKKI sme pre vás pripravili zoznam všetkého, čo by v detskej postieľke nemalo chýbať.
18

JAN

5 tipov ako na štýlové a udržateľné zariadenie domácnosti

Nábytok z druhej ruky sa stáva stále populárnejšou voľbou pre tých, ktorí chcú zariaďovať svoje domovy štýlovo a ekonomicky. Zatiaľ čo kúpa nového nábytku môže byť nákladná a prispieť k environmentálnym problémom, nábytok z druhej ruky ponúka cenovo dostupné riešenie s pozitívnym dopadom na životné prostredie. Ak plánujete zariaďovať domácnosť s použitým nábytkom, tu sú niektoré užitočné tipy, ktoré vám pomôžu vytvoriť útulný a štýlový interiér.

11

JAN

Ako úspešne naplniť novoročné predsavzatia a udržať ich po celý rok

Vstup do nového roka často sprevádza nadšenie odhodlanie na zmeny. Mnohí ľudia si stanovia predsavzatia s cieľom zlepšiť svoj životný štýl, dosiahnuť nové úspechy alebo sa zbaviť zlých návykov. Bohužiaľ, veľa z nás zažilo, že predsavzatia sa rýchlo rozplynú a neudržia sa počas celého roka. Ako teda môžeme naplniť svoje predsavzatia a udržať si ich trvácnosť? Tu sú niektoré tipy:

1 2 3 4 5 >>
Strana 1 z 58