Pomôžme si - Darujte nepotrebné!

  • 03. 04. 2020

Máte doma funkčnú práčku, chladničku, zachovalý gauč či nevyužívanú kosačku? Darujte ich a pomôžte ľuďom, ktorých zasiahla aktuálna situácia najviac. 

Máte doma funkčnú práčku, chladničku, zachovalý gauč či nevyužívanú kosačku? Máte doma veci, ktoré nepotrebujete? Darujte ich a pomôžte ľuďom, ktorých zasiahla aktuálna situácia najviac. 

Dodnes bolo prostredníctvom Bazar.sk darovaných niekoľko desiatok tisíc vecí a práve dnes je najlepší čas v tomto pokračovať. Tak, ako sme si vedeli pomôcť v minulosti, pomôžme si aj dnes. 

Rodina

Čo by som mohol darovať? 

Vytrieďte si šatník, upracte si garáž, porozmýšľajte, čo doma už nepotrebujete. Možno prerábate a ostali vám zachovalé skrine, možno deti vyrástli a máte doma na povale kočík či nepoužívanú hojdačku. Práve tieto veci môžu pomôcť ľuďom, ktorí kvôli koronavírusu ostali bez práce alebo sa zastavilo ich podnikanie, či ostali na dlhodobej PN. Slovensko neraz dokázalo, že je schopné pomôcť si často aj samo. Dokážeme to aj teraz. 

Neviete, čo darovať? Poradíme vám. Do každej domácnosti sa hodí nová, zachovalá práčka, chladnička či umývačka. Deti sa potešia novému počítaču, tabletu alebo novej hre na playko. Mamičky uvítajú balíky oblečenia pre malé detičky, kočík, kvalitnú autosedačku či rôzne hračky. Domáci kutili sa potešia spoľahlivej píle, kosačke či pomôckam do dielne. Možností je skutočne veľa.

Darujte

Ako môžem darovať, čo nepotrebujem? 

Nájdite vhodnú kategóriu, pridajte fotky, popis tovaru a miesto ceny zadajte parameter Zadarmo. My budeme tieto inzeráty podporovať. Ponuky zazdieľame na našich sociálnych sieťach, výber toho najlepšieho zašleme aj v rámci newslettera. Pokúsime sa urobiť čo najviac pre to, aby si tieto darované veci našli svojich majiteľov. 

Chcem darovať 

Ako si môžem pozrieť darované veci? 

Všetky inzeráty, ktoré sú zadarmo, už dnes nájdete TU: alebo sa k nim jednoducho dostanete kliknutím na parameter Transakcia: Darujem. Ten sa nachádza v ľavom filtri vo výsledkoch vyhľadávania. 

Hodilo by sa vám, ak by vám niekto niečo daroval?

Potrebujete niečo konkrétne? Aj vy môžete pridať inzerát. Pridajte inzerát a miesto parametra Predám zvoľte parameter Dopyt a do inzerátu napíšte, čo by ste potrebovali. 

Ako veci zadarmo prevziať? 

Obchod si dohodnite vopred, ak je inzerent ochotný, možno danú vec uskladní. Prebrať ju môžete vtedy, keď sa situácia upokojí. Možno nájdete darovanú vec u niekoho v blízkom okolí. Dohodnite sa s ním, nech vám danú vec nechá pred dverami.

Superhrdina