Našli ste si pod stromčekom nevhodný darček? Predajte ho na Bazar.sk

  • 10. 01. 2021

Prekvapil vás pod stromčekom darček, ktorý nevyužijete? Inzerujte na Bazar.sk

Vianoce sú za nami, no spomienky na ne ešte nevybledli. Čarovná atmosféra pod rozsvieteným vianočným stromčekom sa mohla rýchlo vytratiť, keď ste si rozbalili darček, ktorý nikdy nevyužijete. Čo s tým? Riešenie je jednoduché. Predajte ho na stránke Bazar.sk. 

Zdroj: Bazar.sk

Predajte nevhodný darček už dnes

Dostali ste kuchynské náradie ale nezvyknete variť? Kúpili vám náradie a vy nie ste kutil? Alebo ste dostali nevhodnú veľkosť či farbu oblečenia, o ktorom viete, že ho nevyužijete? Darčeky, ktoré vás mali potešiť vám, jednoducho nesadli. Zabráňte tomu, aby vám doma zaberali miesto a padal na ne prach. Práve toto je skvelá príležitosť využiť Bazar.sk, jednoducho pridať inzerát a hravo zarobiť. 

Elektroniku predáte hravo

Ľahko predáte oblečenie a najmä elektroniku. Ak ste pod stromček dostali nový notebook, starý nevyhadzujte. Využiť ho môže ešte niekto ďalší. Cez Bazar.sk predáte skutočne čokoľvek a to, čo sa jednému môže zdať staré, druhý ešte využije.

Darujte, nevyhadzujte

Ak vec, ktorú ste dostali nechcete predávať, môžete ju darovať alebo vymeniť za iný kus, ktorý bude podľa vašich predstáv. Jednou z alternatív je, ak darček jednoducho posuniete osobe, o ktorej viete, že danú vec využije. 

PREDAŤ NEVHODNÝ DARČEK

Zdroj: Bazar.sk