Nová kniha pre deti? Na Bazar.sk ju vyberiete hravo

  • 13. 01. 2021

Keď človek nečíta, príde o kvantá príbehov, ktoré mohol prežiť. Naučte svoje deti čítať od raného veku a ony sa vám za to v dospelosti poďakujú.

Či už ste mamou, otcom, strýkom alebo starým rodičom, viete, že deti milujú darčeky a prekvapenia. Zbožňujú sa hrať s obľúbeným plyšiakom, skúšať svoje staviteľské schopnosti pri budovaní hradu, naháňať sa na dráhe s autíčkami alebo sa starať o bábiky. K narodeninám, meninám alebo ku dňu detí ich radi zahŕňame hračkami, ktorých však už majú plnú kopu. Skúste ich prekvapiť knihou.

Či už ste naklonený knihám aj vo vašom živote alebo nie, kniha je skvelým darom, ktorý rozvíja dieťa. Veď práve v knihách by mali prvýkrát počuť o neuveriteľných dobrodružstvách, o zvieratkách či hrozivých drakoch. Máte doma škôlkara? Dieťa bude rado, keď mu venujete chvíľu času počas dňa a prečítate mu kapitolu či dve z novej rozprávkovej knihy. Školáci si svoju slovnú zásobu môžu cibriť už od prvého ročníka pri svojej prvej knihe. Staršie deti určite radi privítajú nový úlovok v ich knižnici. Pozrite si náš výber kníh a ponorte sa spoločne s deťmi do rozprávkových príbehov. 

Knihy pre najmenších

Dobrodružstvo s myškami - 5 €

Ferdo mravec - 6 €

Alibaba a štyridsať zbojníkov - 4,50 €

Rozprávky Hansa Christiana Andersena - 10 €

Príbehy pre školákov

Alica v krajine zázrakov - 30 €

Dobrodružstvá dvojičiek stromčekových v divočine - 6 €

Letné olympijské hry - 2,50 €

Bola raz jedna trieda - 7 €

Dievčenská literatúra 

Denník Šiši Clarkovej - 3 €

Sprievodca pre skvelé slečny - 15 €

Robinsonka - 5 €

Rôzne dievčenské romány - 25 €

Knihy pre chlapcov 

Piráti Karibiku - 3 €

Traja pátrači - 5 €

Rôzne chlapčenské knihy - 25 €

Klub záhad - 3 €

Zdroj: Bazar.sk