Bazar.sk ponúka: Kompletná výbava pre psov

  • 09. 03. 2021

Doniesli ste si domov šteniatko? Pripravili sme si pre vás všetko, na čo by ste pri kúpe výbavy nemali zabudnúť!

Najlepší priateľ človeka - pes, sa hneď po prvom príchode domov stáva rovnocenným členom rodiny. Ak psa máte, dobre viete, že tento miláčik potrebuje nie len vašu lásku, denný pohyb na čerstvom vzduchu, ale aj hmotnú starostlivosť. A tým máme na mysli výbavu, ktorú si po výbere psíka musíte zaobstarať. Čo všetko budete potrebovať? Na Bazar.sk nájdete široký výber domácich zvierat a chovateľských doplnkov pre ne. Základnú výbavu tak vyriešite na jednom mieste a k tomu za skvelé ceny.

Obojok a vôdzka

Základná výbava pre psa sa začína výberom správneho obojka. Je len na vás, aký dizajn a farbu si vyberiete, dbajte však na to, aby obojok nebol príliš malý, ale ani priveľký. Merateľom správnosti sú vaše dva prsty, ktoré, keď prevlečiete pod obojok zaručia, že sa váš miláčik nevyšmykne a zároveň, že ho nebude dusiť a omínať. A čo vôdzka? Aj v tomto prípade záleží len a len na vás či si vyberiete kratšiu, dlhšiu alebo nadpájateľnú. Ak psa nemienite na verejnosti púšťať, bude pre vás vhodný samonavíjací typ vôdzky.

Krmivo a maškrty

Správny vývoj psíka a jeho šťastné bruško sa odvíja najmä od potravy, ktorou ho budete kŕmiť. Každý správny predajca, by vám mal odporučiť vhodné krmivo podľa rasy, hmotnosti, veku a iných dôležitých faktorov vášho miláčika. Granuly, konzervy a  maškrty, ktorými ho budete odmeňovať, musia byť kvalitné a najmä správne dávkované. Ak ste si zaobstarali nového psíka budete potrebovať dve misky - na vodu a na krmivo, najlepšie s pogumovaným spodkom, aby mu miska "neutekala".

Pelech alebo búda

Ak bývate v byte, alebo dome, ale máte izbového psa, potrebujete pelech. Miesto, ktoré bude len jeho, kde bude spať, oddychovať alebo sa hrať. Voľba farby a materiálu ostáva len na vás, avšak myslite na to, že pes bude rásť, a tak radšej kúpte pelech väčšieho rozmeru. Ak si domov privádzate malé šteniatko príliš neinvestujte. Šteňa môže  peliešok poškodiť, pohrýzť a inak znehodnotiť - voľte preto na začiatok lacnejší variant. Čo so psom, ktorý bude čas tráviť vonku? Zabezpečte mu búdu alebo volieru. Na výber sú priestrané, dizajnové či poschodové. Pamätajte na to, že zateplená búda môže psíkovi lepšie prekonať zimné chladné obdobie.

Psia hygiena

Nie len človek sa potrebuje umývať, o psoch to platí taktiež. Kvalitný šampón, pravidelné česanie a strihanie má veľký vplyv na srsť vášho štvonohého miláčika. Ak váš pes vodu nemusí a bojí sa jej, vyrieši to psí salón krásy, kde sa o zvieratká starajú kráľovsky.

Pre kompletnú výbavu pre psov KLIKAJTE SEM.

Zdroj: Bazar.sk, Pixabay.com