Túžite po domácom zvieratku? Na Bazar.sk ich mnoho hľadá svoj nový domov

  • 28. 05. 2021

Mačky, psy, zajace či chameleóny. Na Bazar.sk nájdete domáce zvieratko po akom túžite.

Domáce zvieratko je poväčšine ako člen rodiny. Trávite s ním spoločné chvíle, venujete mu svoj voľný čas a učíte ho novým kúskom. Bežné domáce zvieratká - psy a mačky - mal vo svojom živote takmer každý. Ak milujete zvieratá skúste zmenu - rybičky, králiky či hlodavce. Na Bazar.sk hľadajú svoj nový domov stovky zvierat!

Psy a šteniatka

Kto by nemiloval šteniatka? Psy a ich potomkovia sú odpradávna vernými spoločníkmi ľudí po celom svete. Ak váhate či si domáceho miláčika zadovážiť - dobre to zvážte, toto rozhodnutie vás ovplyvní na nasledujúce roky. V ponuke sú aj psíky na adopciu či darovanie, ktoré svoj nový domov ešte len hľadajú.

Mačky a mačiatka

Nezávislé tvory so svojskou povahou vedia majiteľa potrápiť. Avšak ich oddanosť a láska dokáže byť nekonečná. Ak nie ste alergik a túžite po klbku šťastia - do toho. Mačka dokáže byť príjemným spoločníkom.

Vtáctvo

Lákalo vás niekedy zaobstarať si okrídleného tvora? Ak ste začiatočník, nemusíte si hneď kupovať papagája. Na začiatok postačí aj menší vták, ako je andulka, základné znalosti chovu, nadšenie a trpezlivosť.

Hlodavce

Mali ste v detstve škrečka či morča? Potom určite viete, že je toto zvieratko nenáročné na chov. Hlodavce viete naučiť mnohým kúskom či trikom, a tak ich zabaviť.

Rybičky

Ak ste fanúšikom rýb a akvárií - máme pre vás dobrú správu. So základnými znalosťami si môžete vytvoriť akvárium, ktoré bude, okrem iného aj vkusným doplnkom do vášho domova.

Terárijné zvieratá

K terárijným zvieratám radíme hady, plazy, korytnačky, obojživelníky, pavúky či hmyz. Ak vám nevadí tento typ domácich miláčikov, potrebujete si zakúpiť len terárium a môžete chovať!

Zajace a králiky

Huňatí kamoši už dávno nie sú určení len na konzumáciu. Zajkovia dokážu byť plnohodnotným domácim miláčikom, ktorému musíte venovať dostatok vášho času.

Ak už máte domáce zvieratko vybraté, budete potrebovať chovateľské doplnky. Kvalitné krmivo, šampóny, obojky, klietky či podstielky nájdete na Bazar.sk za dobré ceny.

Zdroj: Bazar.sk