V nedeľu je Deň matiek. Aký darček by ju potešil?

  • 03. 05. 2022

Vybrať vhodný darček pre vlastnú mamu alebo mamu svojich detí nemusí byť až tak náročné. Zamerajte sa na to, čo o nej viete.

Milujúca mama si zaslúži viac než darček na sviatok Deň matiek. Počas celého roka ju poteší pozornosť, láska a starostlivosť detí. Keď sa chystáte oslavovať Deň matiek v jej spoločnosti, doprajte jej napríklad výnimočné chvíle pri jedle, ktoré jej navaríte, rodinnej zábave alebo návšteve spoločenského podujatia. Ak chcete svoju mamu potešiť hmotným darčekom, nájdite taký, ktorý bude vyhovovať jej špecifickým potrebám a vkusu.

Nezabudnite, že Deň matiek oslavuje všetky mamy, teda aj staré mamy, krstné mamy, svokry. Zablahoželajte aj im.

Zdroj: Brett Sayles na Pexels

Spoľahnite sa na to, čo poznáte

Nestúpite vedľa, ak jej darujete niečo, o čom na 100 % viete, že má rada a sama by si kúpila. Môže ísť o kozmetiku, parfum, darčekovú poukážku do obľúbeného obchodu, pozvanie do reštaurácie, kde už dlho nebola alebo na podujatie, ktoré by sa jej mohlo páčiť, do divadla, kina či koncert.

Zdroj: Andrea Piacquadio na Pexels

Darujte jej čas na seba alebo svoj čas

Môžete sa spoľahnúť, že to, čo chýba každej mame, je čas. Ak dostane čas pre seba, darujete jej tú najvzácnejšiu chvíľu. Postarajte sa o deti na celý deň alebo aspoň na jeho časť, nech môže ísť von s kamarátkami, užiť si wellness alebo len tak oddychovať na gaučiknihou v ruke. Ak by však najradšej trávila čas s vami a máte možnosť nechať svoje deti niekým postrážiť, využite to a pripravte jej program, ktorý sa jej bude páčiť. Môžete ísť do múzea, divadla alebo na večeru.  

Zdroj: Andrea Piacquadio na Pexels

Potešte ju darčekom zo srdca

Viete prečo sa klasika stáva klasikou? Lebo je naozaj obľúbená. Krásna kytica jej obľúbených kvetov, nádherný šperk alebo sladká luxusná čokoláda sú symboly zaľúbencov už dlhé storočia a nikdy nevyjdú z módy. Podarujte jej náramok či prsteň a nechajte na neho vygravírovať osobný odkaz, jej monogram alebo iniciály detí. Napíšte jej ľúbostný list, kde vyjadríte, čo k nej cítite, pripravte album s príbehom vašej lásky alebo spoločne s deťmi vyrobte roztomilé pohľadnice.  

Zdroj: Lum3n na Pexels

Zdroj: bazar.sk, pexels.com