Tieto 3 veci vám v letnom šatníku nesmú chýbať

  • 09. 06. 2022

Príliš teplo a príliš vlhko. Ak sa vám v takomto počasí nechce uvažovať nad tým, čo na seba, stačí vám spomenúť si na tieto 3 trendy.

Táto sezóna poteší každého, pretože je milosrdná k akémukoľvek štýlu, vkusu a tvaru. Letné oblečenie je najmä o jednoduchosti. Mali by ste sa v ňom cítiť sebaisto, príjemne a bezstarostne. Teplé mesiace vyzývajú ku kúskom, ktoré síce viac odhaľujú, no stále tak, aby ste pôsobili štýlovo a aby ste sa vo vybraných kúskoch naozaj dobre cítili.

Zdroj: Riccardo na Pexels

Ako babka, ktorá býva pri mori

Veru tak, to je názov štýlu obliekania, ktorý je hitom na Tik Tiku a predstavuje ten najhorúcejší trend. Popisuje ľahučký, letný, vzdušný štýl, pre ktorý sú typické bledé farby. Najpopulárnejšia je biela, béžová, krémová, jemná modrá. Vyskúšajte ako sa cítite v bielej košeli, tielku alebo tope. Doplňte svoj outfit bielym klobúčikom, jemným bledým svetríkom, pastelovými ľahkými sandálikmi. Nezabudnite na veľké slnečné okuliareklobúky.

Zdroj: Two Dreamers na Pexels

Zlaďte sa do jednej farby

Ak neviete, čo s čím skombinovať, zvoľte si monochromatické oblečenie. Budete vyzerať veľmi trendy a štýlovo. Okrem spomínanej bielej môžete využiť v chladnejších dňoch čiernu alebo námornícku modrú. Je to stávka na istotu, ktorou nič nepokazíte. Keď máte viac odvahy a chcete vyniknúť, zahaľte sa od hlavy po päty do farebných trendov tohto leta, kde suverénne vedie oranžová krémová alebo Barbie ružová.

Zdroj: Ahmed Satti na Pexels

Chce to odvahu

Hovorí sa, že väčšie je lepšie a toto leto to platí na 100 %. Nebojte sa kombinovať rôzne štýly, či už je to pop-punkvidieckym štýlom, kedy si môžete dať výstredné kombinácie červenej a čiernej farby na tričkách či sukniach. Alebo sa inšpirujte 90. rokmi a ich minisukňami, capri nohavicami s vysokým pásomúzkymi šatami. Prípadne využite lesklé materiály, vysoké platformyfarebné slnečné okuliare rokov 2000.

Zdroj: cottonbro na Pexels

Zdroj: bazar.sk, pexels.com