Tieto tri farebné kombinácie šiat vyzerajú vždy draho.

  • 06. 11. 2022

Na to, aby ste vyzerali štýlovo a miliónovo, nemusíte byť odetá v značkových veciach od hlavy po päty. Stačí si vybrať tú správnu farebnú kombináciu.

Stalo sa vám, že ste siahli po nejakom módnom kúsku len preto, že vás upútala jeho farba? Farby majú zvláštne čaro, najmä, ak sa nám podarí ich skombinovať tak, aby pôsobili luxusne. Aj tie najobyčajnejšie šaty s kabátom sa premenia na hit ako z módnej prehliadky. Pred tým, než dokúpite ďalší kúsok do svojho šatníka, nechajte sa inšpirovať týmito kombináciami.

Zdroj: Tamara Bellis Unsplash

Žltá a čierna

Táto farebná kombinácia púta pozornosť a pokiaľ ju máte správne oblečenú, nebudete pôsobiť ako včielka. Základ je vybrať si svoj odtieň žltej, ktorý vám farebne sadne a v ktorom sa cítite dobre. V spojení s čiernou, dostanete odvážny outfit, ktorý bude zaručene pútať pozornosť. Nechajte dominovať len jednu z farieb, druhú použite ako doplnkovú.

Zdroj: Debora Cardenas Unsplash

Biela a hnedá

Hnedá je farba jesene, no často pôsobí nudne. Ak ju však spojíte s bielou, môžete dosiahnuť krásny a elegantný vzhľad. Hnedá v takejto kombinácii často pôsobí sofistikovanejšie ako tradičná čierna klasika. Dizajnéri odporúčajú nosiť hnedú ako jednoliatu farbu, nie napríklad pásikovú alebo kockovanú.

Zdroj: Yigit Arisoy Unsplash

Červená a biela

Červená je jedna z nadčasových klasických farieb, podobne ako čierna a biela, ktoré nikdy nevyjdú z módy. Nejaký červený kúsok by mala mať v šatníku každá žena. Je to silnádominantná farba, plná energie. V spojení s čistou bielou nič nepokazíte a budete pôsobiť luxusne a zladene. Ak máte pred červenou rešpekt, noste ju ako doplnok a obujte si k bielym nohaviciam napríklad červené topánky.  

Zdroj: Laura Chouette Unsplash

Zdroj: bazar.sk, unsplash.com