Bazar.sk

Vizitka inzerenta

milosko85

Registrovaný: 26. 03. 2015

Lokalita: Trenčín

milosko85 - hodnotenia

Hodnotenia staršie ako mesiac
Negatívne
POZOR!!! Ide o velkeho PODVODNIKA a KLAMARA nic od tohto pana nekupujte!!! Objednavajte si volieru priamo z Polska. Tento Podvodnik -Milosko Turzo ma 2 mesiace zavadzal a brutalne klamal, stratil som 2 mesiace a teraz to musim riesit narychlo. Toto nema nic s obchodom.Nedajte sa oklamat a vyhnite tekemuto podvodnikovi, vobec nereagujte na jeho inzeraty!!!
R***** L*******, 30. 6. 2020
milosko85, 30. 6. 2020
Ďakujeme opäť konkurencíí za jej ukážkové hodnotenie, a ich zníženie sa na 0. Aj zlá reklama je reklama
Negatívne
POZOR PODOVDNIK!!! Objednávku na koterec a búdu sme urobili 17.4.2020, termín dodania bol dodávateľom stanovený na 30.4.2020. Keď som v deň dohodnutého dodania preveroval stav objednávky, dotyčný pán Milosko85 tel.číslom 0908 157 195 sa vyhovoril na chybu kolegu. Koterec ani nedali do výroby. Chybu si nepriznali ale sľúbili nápravu v nasledujúcom týždni. Nikto sa však v dohodnutom termíne neozval. Musel som 3x týždenne každý žtyzden volať dodávateľovi a žiadať stanovenie termínu dodania koterca, od ktorého záviseli ďalšie stavebné práce na mojom pozemku. Dnes je 21.5.2020, koterec ani budú stále nemám, zo strany dodávateľa nulová komunikácia. Navyše v telefonických rozhovoroch vystupoval arogantne a bez faktických návrhov ako riešiť danú situáciu. Na začiatku sa vyhovoril na “Coronu”, čo sme pochopiteľne akceptovali. Dnes sa v poslednom telefonáte preriekol, že ziadnu odstávku od dodávateľov materiálu nemal, ale že koterec a budú odoberá z Krakova. Vediet od začiatku, že ide o “cezhraničného smelinara” tak nestrácam čas a dáme si tovar vyrobiť hneď na začiatku na SK. Záverom: Veľmi zlá skúsenosť! Neodporúčam nikomu. Je to jednanie so zákazníkom hraničiace so zavádzaním a podvodom, keďže ani po opakovanej výzve nebol daný človek ochotný zaslat riadnu faktúru ani spísať aspoň základnú formálnu objednávku. Celé zle a nikdy viac.
L******* F*****, 21. 5. 2020
milosko85, 30. 6. 2020
Ďakujeme konkurencíí že na nás stále kydá a ohovára nás kade tade, je to výsledok absolútneho dna pána ktorý nám chce len zle.
Pozitívne
Som prekvapena z predošlých recenzií z dôvodu maximálnej spokojnosti z mojej strany . Tovar ihneď dodaný do troch dní , kvalita vyhovujúca . A to som už objednávala raz minulého roku z dôvodu maximálnej spokojnosti som služby využila opäť . Takže za mňa jednoznačne objednavajte
l****, 24. 3. 2020
Pozitívne
Skvelá komunikacia, super prístup, garáž dodaná do 4 dní od objednania nemám čo vytknúť
l****, 28. 1. 2020
Pozitívne
rýchle dodanie kvalitný produkt
m*****, 28. 1. 2020
Neutrálne
Voliera nezodpoveda popisu!!!medzery nie su 9cm,ale 10cm a viac, dokonca az 13 cm ,podlaha prisla poškodena .po upozorneni na nedostatky, ziadna spätná väzba,žiadny zaujem riesit problem.absolutna nespokojnost.
B**** H******, 16. 10. 2019
Pozitívne
Potrebovali sme volieru súrne, po telefonickom dohovore nám pán oznámil že je to možné nakoľko majú autíčko naším smerom, voliera nám bola dodaná do 5 dní.Chválim dodanie aj prácu montážnikov.Ďakujeme
J**** B****, 1. 5. 2019
Neutrálne
Objednala som si voliéru pre psa, v ponuke píšu že termin dodania je 15-25 pracovných dni. Prešlo už vyše mesiaca a klienta stále nedorazila. Na telefonáty reaguje slovami ozvem sa Vám o 15 min. Žiaľ bez odpovede. Ak chcete robiť biznis tak sa to robí trochu inak. Voliéra mi mala prísť potom zavolal žiaľ sme sa museli otočiť, na druhý krát príde v stredu prešiel další týždeň potom zasa volám príde v piatok a nakoniec ako som zasa volala príde až na další piatok a žiaľ neprišla. NEODPORÚČAM !!!
J** H*****, 8. 2. 2019
Neutrálne
Kedže som recenzie na predavajuceho citala az po objednavke, tak som mala obavy ci z toho nieco bude. Ale nakoniec, s omeskanim o tyzdne (ale informoval ma pan Turza) voliera dorazila. Nakoniec sme ju montovali sami, nakolko som potrebovala vnutorny rozmer 120 cm, nakolko som potrebovala volieru nasunut na podlahu, tak som to panovi aj vysvetlila a nakreslila, kedze sme nemali standardny rozmer, no rozmer 120cm bol vonkajsi, tak sme sa s montérmi dohodli, ze si to spravime, povedali nam co a ako, nechali nam komponenty a hotovo. Montaz bola tiez v poriadku a celkovo voliera a material tiez. nemam vyhrady. Jedine co by som vytkla je komunikacia pana Turzu, v tom by sa mal zlepsit, kedze komunikuje so zákazníkmi.
n****, 26. 9. 2018
milosko85, 26. 9. 2018
Ďakujeme za hodnotenie, kedže je toho strašne veľa tak sa ospravedlnujeme za komunikaciu ale určite sa zlepšíme. Ďakujeme
Pozitívne
Po negatívnych hodnoteniach sme váhali či si objednať, objednali sme si, pán bol milý, oznámil nám termín dodania a chlapci prišli a zmontovali, sme spokojný a bdeme objednávať aj nabudúce Peter
P**** T******, 5. 4. 2018
Negatívne
Čakal som a nedočkal som sa v termíne a ani x týždňov po ňom, napriek opakujúcim sa telefonátom a mailom.
M**** G*****, 11. 1. 2018
Negatívne
Vážený pán predáva a predáva,ale kto vie či aj predá,lebo som objednal a čakám a čakám a už viac ako mesiac a tovar nikde. Niekoľko telefonátov a aj mail a stále nič.Ďakujem a určite objednám aj nabudúce.
B*****, 21. 10. 2017
Negatívne
Pán je zástupca Poľskej firmy na Slovensku. Mne dodali iný profil, aký som objednal, tretí mesiac ma ťahajú za nos - už som mal sľúbené 3-krát, že mi to prídu vymeniť, doteraz nič.
t******, 11. 5. 2017

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie uvedené na tejto stránke - viac v Podmienkach inzercie.