Bazar.sk

Vizitka inzerenta

trendsetteryard

Registrovaný: 20. 08. 2015

trendsetteryard - hodnotenia

Hodnotenia staršie ako mesiac
Neutrálne
!!!NEKUPUJTE TU NIC!!! LEN ZAVADZA,KLAME NEODPOVEDÁ NA MAILY IBA KED CHCE NIEKTO KÚPIŤ ...TAK NECHÁ SI POSLAŤ ZALOHU A DALEJ NIČ... CHCELA SOM TO RIEŠIŤ PO DOBROM ALE ANI OBRAZ ANI ZVUK! CHVALA BOHU SOM POSLALA "LEN" 10€.NECHÁPEM CO TU ROBI TAKÝTO NESERIOZNY PREDAJCA...
K******* K******* , 15. 6. 2020
Negatívne
Ľudia nedajte sa oklamať. ..mikinA nám došla z lacného materiálu a značka je nazehlovacka...objednávali sme ju začiatkom decembra a došla dnes 7.2.
Ľ******* Š********, 8. 2. 2019
Pozitívne
Velky pozor!!!!!! Podvodnicka!!!!!! Dnesnym dnom je to uz 40 dni, co akoze cakam na tovar. Zalohu vzala, nereaguje na maily....zlodejka!!!!
B**** K******, 12. 12. 2018
trendsetteryard, 13. 12. 2018
Pani Beáta, neviem prečo tvrdíte že nereagujem na maily keď do dnešného dňa spolu komunikujeme, navyše 40 dní prešlo od začiatku našej komunikácie nie od doručenia zálohy. O tom že balíček bude zrejme meškať som vás upovedomila a ospravedlnila sa. Naozaj neviem o čo vám ide ale vaše hodnotenie je nanajvýš irelevantné.
Pozitívne
Opravujem posledné hodnotenie zadané omylom! POZITÍVNE!!! POZITÍVNE!!!! POZITÍVNE!!!!
N*****, 30. 5. 2018
Negatívne
Super komunikácia aj kvalita tovaru. Odporúčam :)
N*****, 30. 5. 2018
Neutrálne
Chcem sa vyjadriť k tejto téme (od predajcu som nič nekupoval ani to nemám v pláne) , nakoľko mnohí píšete negatívne recenzie a sťažujete sa že ste boli podvedení, zbytočne sa sťažujete tu. Či predajca predáva fejky z aliexpressu a predáva ich tuto vysoko nad cenu či nie, jediná chyba je vo vás a je to len náznak vašej hlúposti že kupujete veci z takýchto stránok a od neznámych ľudí. Ešte viac nepochopím ako si môžte vôbec objednať niečo čo si najprv nenecháte preveriť, napriek tomu že už od prvého momentu je vidieť že v týchto inzerátoch niečo nieje v poriadku. Zbytočne sa budete sťažovať predávajúcemu, skôr by ste sa poniektorí mohli trošku uvedomiť a do budúcna porozmýšľať od koho čo kupujete, obzvlášť z tejto stránky.
D***** S****, 17. 5. 2018
Negatívne
pôvodná cena nieje 35€ pôvodná cena je okolo 7€ pretože táto bunda je z alliexpresu aj fotky su odtiaľ
t*, 24. 4. 2018
Neutrálne
Tovar nizkej kvality, poškodený, na reklamaciu nereaguju. Slovenský šmejdi.
J**** P****, 19. 4. 2018
Negatívne
absolútne neodporúčam. Maximálne otravná predavajúca. Aj napriek tomu,že máte na vyzdvihnutie zásielky 18 dní, bude Vás atakovať každý deň. Povie ,že tovar príde do týždňa,pošle Vám to bez oznámeni o dva týždne.
M*******, 6. 4. 2018
Negatívne
Napísat do inzeratu že ladvinky značky supreme a cena 20€ čistý fake. Hlavne ked taketo veci idu 100€ hore :D Cisty biznis s aliexpress vecami. Neodporučam
D**** N****, 26. 3. 2018
Pozitívne
Pani/slečna ma poprosila o pridanie recenzie takže: tenisky, tričká aj kozmetika na super úrovni, prekvapujú ma niektoré reakcie nižšie, keďže všetok tovar bol 100%-ný.
E** L**********, 21. 3. 2018
Negatívne
Táto pani nás obabrala o 54 eur... Objednať hodinky z aliexpressu za 4 eura alebo z inej pofidernej stránky za smiešnu sumu a predávať ich o 50 eur viac je hanba!!!!! Obzvlášť keď Vám sľubuje, že to nie je odžub... Hodinky prišli v obálke... Ja som čakala krásne originály... A prišli v OBÁLKE... Bez akéhokoľvek dokumentu... Na základe toho som si dala toľko námahy a zistila som si odkiaľ tak asi hodinky sú a porovnala som ich s originálmi... Týmto žiadam aby pani mala toľko z chrbtovej kosti a peniaze nám vrátila...!!!!! Inak to budem riešiť inak.. Keby som chcela šmejd objednám si ho z iných stránok... Prvý krát sa cítim ako podvedený zákazník
B****** C********, 21. 3. 2018
trendsetteryard, 21. 3. 2018
Nehnevajte sa, ale poslala som vám screenshot správy od pani od ktorej som hodinky kupovala za nemalú sumu. Taktiež som vám v maily napísala, že som ochotná vám hodinky z vlastných financií preplatiť, keďže nestojím o žiadne problémy.
Negatívne
objednal som si hodinky za 50 eur ,, damske .. značkove koženny náramok.... doba trvania napísane 15-24 dni to by bolo oks ... keby nepreišli po 35 dnoch asi ,,, na neustale vypisovanie kedy pridu a tak ,,, ked prišli podala mi poštarka do ruky obaločku kde boli natlačene hodnky že vraj oreginal .. bez akehokoľvek listu oregnality alebo aspon krabičky ,,, idem zistit či su prave čo sa da ľahko ... a potom bude sranda Oebavaca stranka NEKUPOVA´T.
S*** Z******, 21. 3. 2018
Pozitívne
všetko super
N*** , 7. 3. 2018
trendsetteryard, 21. 3. 2018
Tešíme sa :)
Negatívne
Zaplatila som mu mikinu vopred a už vyše týždňa mi neodpovedá na maily
K******* D*******, 5. 3. 2018
trendsetteryard, 10. 3. 2018
Pani Danišová, niekoľko krát sme odpisovali NA KAŽDÝ VÁŠ MAIL, skontrolujte si či vám maily nechodia do spamu.
Negatívne
Tvrdi ze predáva originali, a sú to hrozne FAKE !!!
A**** K*********, 4. 3. 2018
trendsetteryard, 10. 3. 2018
Dobrý deň, pokiaľ viem tak v databáze mailov nemáme žiadne meno s iniciálmi A.K., čiže ste od nás nič nekupovali.

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie uvedené na tejto stránke - viac v Podmienkach inzercie.