Bazar.sk

Vizitka inzerenta

Klikni sem pre všetky inzeráty

Registrovaný: 23. 08. 2015

Klikni sem pre všetky inzeráty - hodnotenia

Hodnotenia staršie ako mesiac
Pozitívne
profi
T**** T******, 24. 12. 2020
Pozitívne
Velmi ochotny clovek. Vsetko poriadne vysvetlene, poradene, velmi dobre zabaleny balik. Kvalitne vycisteny xbox. Velmi rychlo nabootuje. Paradne zachovaly wireless controller. Tohto pana mozem len doporucit. Velmi dobra komunikacia, xbox360 funguje na 1. Disk plny hier, kvalitny navod na instalaciu dalsich. 120% spokojnost.
M***** H******, 27. 3. 2019
Pozitívne
super pristup, absolutna spokojnost z mojej strany, velmi dobra kupa a uprava konzoly, mozem len odporucat
A**** V*********, 5. 1. 2019
Pozitívne
Veľmi seriózny prístup . Odporúčam každému kto chce kvalitný xbox využitý so všetkými možnosťami a pohodlným prevádzkovaním . Kedykoľvek ochotný pán pomôcť ,poradiť a vysvetliť so všetkými nevedosťami obsluhy .Odporúčam každému oživiť a prípadne upraviť svoj stroj u tohto pána a máte o zábavu pre celú rodinu na dlhé škaredé dni postarané . Neviem či vôbec ešte dnes ešte niekto ponúka tak kvalitné služby a taktiež som netušil,že z môjho zaprášeného xboxu môže ešte dnes byť tak všestranné hracie zariadenie s nekonečným množstvom hier ,ktoré hráte podľa chuti a vlastného výberu a jednoduchým stiahnutím a inštaláciou .
m******* S*********, 26. 11. 2018
Pozitívne
Super, rychli pristup. Pan poradil, vysvetlil a prerobil moj xbox. Teraz moze moja dcerka hrat do aleluje. Seriozny obchod
M******* Z******, 22. 8. 2018
Pozitívne
Všetko ide super,xbox som poslal poštou,o par dni bol spat,ak nieco neviete,Igor poradi:)takze kludne posielajte,odporucam kazdemu.
T***, 8. 7. 2016

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie uvedené na tejto stránke - viac v Podmienkach inzercie.