Bazar.sk

Vizitka inzerenta

sisi.4

Registrovaný: 10. 12. 2015

Nehodnotený

Lokalita: Nitra

sisi.4 - inzeráty

Inzeráty (162) Hodnotenia (0 %) Pridať hodnotenie
1 - 30 z celkom 162
Merkur Stavebnica 012 Odťahové vozidlo 10 modelov

Merkur Stavebnica 012 Odťahové vozidlo 10 mod...

Zo stavebnice Merkúr je možné podľa návodu zostaviť 10 rôznych modelov záchranárskych vozidiel. Fantázii sa medze nekladú, a tak môžu malý konštruktéri zostaviť aj model podľa svojich predstáv.
Nitra
16 €
Stavebnica Seva 4 UNI

Stavebnica Seva 4 UNI

Dnes už kultová rýdzo česká hračka, ktorá zabáva a rozvíja tvorivosť detí niekoľko desaťročí. Stavebnica tohto radu je dlhodobo cenená pre množstvo variabilných kreatívnych možností, ktoré bavia nielen deti ale aj dospelých. Skladajte vozidlá, domy, lietadlá a ďalšie, a to podľa návodu, alebo pustit...
Nitra
34 €
stavebnica Seva Seko 4 600 dielov

stavebnica Seva Seko 4 600 dielov

SEKO stavebnica je určená pre deti od 4 rokov a pomáha im rozvíjať predstavivosť a precvičovať jemnú motoriku. Dobry stav.
Nitra
16 €
hracka Spin Master Bunchems - Dinosaury

hracka Spin Master Bunchems - Dinosaury

Balenie obsahuje veľa guľôčok – bodliakov a doplnkov. Niektoré guľôčky v tme žiaria. Deti pri vytváraní môžu dať priechod svojej fantázii. Vhodné pre deti od 4 rokov. U nas velmi oblubene, deti sa s tym super zabavia.
Nitra
12 €
Kufrík stikeez s figúrkami a hra

Kufrík stikeez s figúrkami a hra

Ponukam neposkodeny vyplneny zberatelsky album Stikeez zvieratka a priserky. Album obsahuje komplet postavicky vratane popisu hry. Album je vyrobeny z kartonu.
Nitra
14 €
taska na kocik, vlozka do kocika Peg Perego Centro

taska na kocik, vlozka do kocika Peg Perego C...

Vsetky 3 veci su rucne site do kocika Peg Perego Centro, ale su pouzitelne aj do inych typov. Taska na kocik bola pouzivana len na obcasne kontroly u dr. - pouzita asi 6x. Ma 1 predne vrecko, vo vnutri su 2 gumy na drzanie flase, zapinanie na zips. Ochrana na pasy nepouzita. Vlozka do kocika bol...
Nitra
10 €
Dievcenska vetrovka 98 zn. Dopodopo

Dievcenska vetrovka 98 zn. Dopodopo

S oblubou nosena vetrovka s hviezdickami v dobrom stave. Kapucna je lemovana "kozusinkou", oddelitelna aj zapinatelna pod krkom cvokmi. V rukavoch su vsite patenty, takze do rucky nenafuka.
Nitra
8 €