Bazar.sk

Vizitka inzerenta

maso

Registrovaný: 28. 03. 2019

maso - hodnotenia

Hodnotenia staršie ako mesiac
Pozitívne
Reklamovali sme kočík po jeden a pol roku používania, praskla nám pružina. Reklamácia bola vybavená za jeden a pol týždňa. Ešte poslali aj svojho kuriéra po konštrukciu. Teraz si kočík objednala švagriná, ešte čaká na dodanie.
J*** P*******, 18. 3. 2019
Neutrálne
Objednala som si kočík Riko Brano, ktorý mi dnes dorazil.Čiže dorazil v termíne, ktorý mi bol povedany. Pozitívne by som hodnotila pána, s ktorým som komunikovala formou emailov, odpovedal rýchlo na moje spravy, aj otázky ohľadne tovaru. Kočík je krásny, veľká spokojnosť. Určite odporúčam, nemala som žiadne problemy a s tovarom som spokojná maximálne.
P******* H*******, 20. 9. 2018
Pozitívne
ďakujem za nádherný kočík, predajcu určite odporúčam, max. spokojnosť. Objednávala som kočík Riko.
A**** , 31. 7. 2018
Pozitívne
z tohto obchodu sme kočík objednávali už druhý krát aj pre švagrinu, všetko bez problémov, rýchle dodanie, mám slúži už vyše roka. určite odporúčam
m**** p******, 10. 7. 2018
Negatívne
Neskutočne zaobchádzanie pri reklamácii .... neochota... protivní prístup.... žiaden záujem
N********* s n****** , 9. 6. 2018
Pozitívne
Max. spokojnosť, hoverboard prišiel v poriadku za nejaký týždeň. Syna veľmi potešil. Najlepšie ceny!!!
M*****, 18. 5. 2018
Pozitívne
Predajcu hodnotím pozitívne, komunikácia na jednotku, vždy zodpovedal moje otázky. A hlavne NAJLEPŠIE CENY. Kupovala som kočík K2, všetko bez problémov, všetko sedí podľa popisu. Dodanie bolo za 7 dní, zaplatila som kuriérovi, predajca nevyžaduje platbu vopred.
L**** G******, 16. 3. 2018
Negatívne
Po niekoľko násobnom kontaktovaní cez portál bazáru sa ledva po niekoľkých týždňoch vôbec ozval po mojich telefonátoch. Potom prisľúbil ,že to dá do poriadku nakoľko kolegyňa zlyhala. Potom prišlo k objednávke z mojej strany, ktorú potvrdil písomne a tak som čakala aj nad rámec dohodnutého z jeho strany- niekoľko týždňov. Potom dlhšie nedvíhal a tak som bola donútená volať z iného čísla nakoľko nepomáhal ani kontakt cez portál bazáru. Nakoľko zdvihol tak znova prišlo k sľubom a znova za to mohla kolegyňa a predajca bol odcestovaný. A ako som predpokladala nič nedodržal a ani z druhého čísla keď bol kontaktovaný, znova sa odmlčal. Je to veľmi neseriózny predajca, vôbec neodporúčam a je naozaj čudné, že pozitívne hodnotenia pasujú presne na obdobia keď takto pristupoval ku mne. Som naozaj len veľmi rada, že som nezaplatila žiadnu zálohu.
J*** G********, 14. 3. 2018
Pozitívne
Kupované detské autíčko jeep RAPTOR. Dobrá komunikácia s predajcom. Autíčko funguje ako má. spokojnost s tovarom, keďže som z Popradu autíčko sme mali doma za 3 dní od objednania.
M***** p*, 3. 3. 2018
Pozitívne
Kočiarik Mila mentolovej farby mi došiel v poriadku a je krásny. Ešte krajší ako na obrázku. Som nadmieru spokojná. Termín dodania 20dní.
Z***** Š******* , 22. 2. 2018
Pozitívne
Dnes sme si prebrali kocik, som velmi spokojna s nakupom - popis presne sedi realu, predavajuci mi vzdy podrobne odpovedal na moje otazky, ci uz pisomne, alebo telefonicky. Urcite ho ODPORUCAM vsetkym zakaznikom. Katka
K*******, 6. 2. 2018
Pozitívne
ďakujem za nádherný kočík, kočík Starlet je ešte krajší ako na obrázku, komunikácia super, dodanie bolo veľmi rýchle. Všetko prebehlo bez problémov. Určite odporúčam.
J*** K*******, 23. 1. 2018
Pozitívne
Super predávajúci, max. spokojnosť s kočíkom, za super cenu. Dodanie bolo za 8 dní. Ďakujem
Z***** B*******, 18. 1. 2018

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie uvedené na tejto stránke - viac v Podmienkach inzercie.