Bazar.sk

Vizitka inzerenta

klavire.eu s.r.o

Registrovaný: 24. 11. 2017

klavire.eu s.r.o - hodnotenia

Hodnotenia staršie ako mesiac
Pozitívne
Nedávno sme od p. Baloga kupovali pianino a celý priebeh obchodu hodnotím naozaj veľmi pozitívne, od prvej návštevy klavírneho salónu v Bratislave až po samotné dodanie. Musím vyzdvihnúť ochotu a odbornosť predávajúceho, pán Balog sa naozaj vyzná, rád poradí a pomože s výberom. Veľmi ochotne ma nechal vyskúšať rozne modely a poskytol množstvo informácií. Klavír je vo výbornom stave, dodanie bolo úplne bezproblémové a rýchle (v piatok som potvrdila záujem o konkrétny model a v nedeľu bol už dodaný do Žiliny). Navyše na mieste naladený, s ročnou zárukou a dokladom. Naozaj skvelý prístup ku zákazníkovi, kombinovaný s odbornosťou a krásnymi klavírmi v super stave. Ak budem v budúcnosti zvažovať ďalšiu kúpu klavíra, určite sa vrátim zase sem, je to pre mňa záruka istoty aj kvality.
M******* K********, 24. 10. 2020
Neutrálne
Veľká spokojnosť. Rýchle dodané a aj naladenie.
D***** N*******, 2. 3. 2019
Pozitívne
My sme boli s celým priebehom predaja veľmi spokojní. Promptná, ústretová komunikácia. Super poradenstvo aj pred predajom, aj pri odovzdávaní. Rýchle doručenie. Piano v super stave. Určite odporúčam všetkým, čo hľadajú použité piano. Nemusíte riešiť veci s logistikou, dokonca máte aj rok záruku. Dostanete riadny doklad o kúpe. Ak by sa dcérka rozhodla hudbe vážne venovať a budeme potrebovať lepší model, určite sa obrátim na Klavire.eu.
S***** J*****, 21. 9. 2018
Pozitívne
Dobrý deň. Určite odporúčam ak zvažujete kúpu hoci použitého avšak kvalitného klavíra, s výborným zvukom za rozumnú cenu. Od pána Baloga som kúpil klavír 18. júla 2018. Na začiatku som plánoval kúpiť čisto nový klavír, avšak po zvážení finančných možností a keďže išlo o darček pre manželku ktorá nie je profesionálny hráč, som sa rozhodol kúpiť klavír používaný. Nakoľko nie som odborník snažil som sa byť pri hľadaní klavíra obozretný aby som, ako sa hovorí "nenaletel". Najprv som si pozorne prezrel stránku pána Baloga, spolu s nahrávkami jednotlivých klavírov. Napokon som ho kontaktoval s tým že som sa nevedel rozhodnúť medzi dvoma konkrétnymi modelmi. Veľmi oceňujem že pán Balog ma najprv usmernil, vysvetlil mi konkrétne pre a proti jednotlivých modelov a navyše mi odporučil ďalšie pár modelov, s tým že pri každom z nich mi poskytol podrobné informácie. Po tom ako som si vybral klavír, mi ponúkol navyše zľavu na konkrétny model (keďže som klavír objednával online a zľavu poskytoval iba na klavíry umiestnené v salóne v Bytči). Vysvetlil mi podrobne postup, čo je zahrnuté v cene a odporučil taktiež firmu na nasťahovanie klavíra ku mne na 4. poschodie. Objednávku som zadal utorok a stredu mi pán Balog už klavír priniesol, čo som bol veľmi milo prekvapený. Po nasťahovaní klavíra, mi ho pán Balog naladil, vysvetlil jeho pôvod, záručné a obchodné podmienky. Klavír mi po naladení predviedol a potom sme dotiahli administratívne veci. Vystavil faktúru, príjmový doklad. Pani manželka je s klavírom veľmi spokojná, darček ju dojal k slzám. Ešte raz klobúk dole a odporúčam. Všetko dobré želám. S pozdravom Michal Lapiň
M***** L****, 18. 7. 2018
Pozitívne
Dobrý den ,od pána Baloga sme kúpili klavír sme neskutočne spokojný , veľmi vysoká odbornosť čo sa tykalo poradenstva a taktiež kvalita klavíra .Sme radi že ešte v dnešnej dobre sa nájdu tak milý predajcovia. Z našej strany je spokojnosť 100% s produktom aj so službami, ladenie, preprava až priamo pred dom.Vrelo odporúčam každému kto hľadá kvalitu.
I**** K********, 29. 1. 2018
Pozitívne
Musím pochváliť profesionálny prístup, ochotu a spoluprácu p. Baloga. Klavír čo sme kúpili je krásny, krásne hraje ... sme veľmi spokojní. Vrelo odporúčam. Je to odborník. Ďakujeme!
G******* V********, 25. 9. 2017
Pozitívne
Musím pochváliť profesionálny prístup, ochotu a spoluprácu p. Baloga. Klavír čo sme kúpili je krásny, krásne hraje ... sme veľmi spokojní. Vrelo odporúčam. Je to odborník. Ďakujeme!
G******* V*******, 25. 9. 2017
Pozitívne
Od pána Baloga som nedávno kúpil koncertné pianino typu Steinbach. Je to nemecko-japonské koncertné pianino. Tou cestou chcem vyjadriť maximálnu spokojnosť ohľadom predaja klavíra, prístupu p. Baloga, ktorý sa veľmi trpezlivo venuje zákazníkovi. Mal som také šťastie, že som si mohol nájsť také jedinečné pianino s koncertnou intonáciou. Klavír je v špičkovom stave, najlepšou mechanikou. Všetky klavíry, ktoré nájdite u p. Baloga, sú kvalitné, perfektne naladené, mechanicky dokonalé. Veľmi sa páči, že ceny týchto hudobných nástrojov sú normálne, môže si dovoliť takmer každý človek s rôznou cenovou dostupnosťou. Ďalej vyjadrujem obrovské potešenie, že u neho si zakúpite aj také značky, ktoré na trhu, resp. v obchodoch u nás, na Slovensku nie sú dostupné !!! - ako napr. Grotrian -Steinweg, Burger-Jacobi, Kawai, Schimmel a mnohé ďalšie. On je veľmi seriózny a odborník vo svete klavírov. Ďakujem ešte raz, Váš spokojný zákazník.
T**** B*****, 12. 7. 2017

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie uvedené na tejto stránke - viac v Podmienkach inzercie.