Bazar.sk

Vizitka inzerenta

Zajo Investment s.r.o.

Registrovaný: 03. 07. 2017

Zajo Investment s.r.o. - hodnotenia

Hodnotenia staršie ako mesiac
Negatívne
Totalna katastrofa, najprv nekumunikuju, nasledne po prosíkaní konecne reaguju, pokial sa dotiahnu vsetky veci tak vam den pred nastahovanim vypovedia zmluvu, NIKDY VIAC ZAJO INVESTMENT a DAVAJTE SI POZOR!!!!, NESERIOZNOST ZAVADZANIE A KEBY MAM PODPISANU ZMLUVU TAK LETI TRESTNE O. NA NICH.,
G*, 5. 12. 2019
Zajo Investment s.r.o., 5. 12. 2019
Dobrý deň pán G., Vaša negatívna skúsenosť s našou firmou nás mrzí a nakoľko Vám byt prenajatý nebol chápeme aj Vaše rozhorčenie, no bohužiaľ sme Vás na základe verejne dostupných informácii vyhodnotili ako rizikového klienta a tým pádom sme Vás v rámci nášho schvaľovacieho procesu zamietli. Na margo Vašich obvinení ohľadne údajného zavádzania a nekorektného prístupu, považujeme to skôr za emóciami vyhrotené, neoprávnené tvrdenia nakoľko ste bol o celom postupe vopred informovaný a informácie o aktuálnom stave Vám boli vždy a včasne dodané. Prajeme Vám aby ste boli v prípade Vami ďalšej vyhliadnutej nehnuteľnosti viac úspešný .
Neutrálne
Maximálne nezodpodpovední. Mal som od nich byt v podnájme a po ukončení zmluvy mi neboli schopný zaslať vyúčtovanie za energie. Pričom podla zmluvy majú na to 15- dní. Vyúčtovanie zaslali až po výzve e-mailom. A o vrátení depozitu ani nevravím. Samé dopisovanie a samé naťahovanie. V jednej správe si odo mňa pýtali i-ban ktorý som im nadiktoval pri odovzdávaní bytu osobne a z toho istého č.účtu im chodili platby počas celej doby nájmu ( to ho akože niekde stratili ?? ). Pokiaľ sa nechce človek dohadovať ak náhodou ukončí zmluvu s danou spoločnosťou jednoznačne NEODPORÚČAM. + podobnú skúsenosť majú aj jedny známy.
Ľ****** T********, 28. 6. 2019

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie uvedené na tejto stránke - viac v Podmienkach inzercie.